Vliegen naar Davenport

Davenport is een stad in de Amerikaanse staat Iowa. Er wonen een kleine 100.000 mensen in Davenport. De stad ligt aan de rivier de Mississippi, die de stad nog wel eens doet...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Davenport voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Davenport vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Davenport vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Davenport te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Davenport? Geef je op voor de Davenport Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Davenport vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Davenport kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Davenport in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Davenport boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Davenport in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Davenport als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Davenport

Hoe lang is het vliegen naar Davenport? De vluchtduur is circa 14,5 uur. Inclusief een tussenstop van rond de 4 uur

Bijkomende kosten bij vluchten Davenport

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Davenport o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Davenport met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Davenport. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Davenport zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017