Vliegen naar Davenport

Davenport is een stad in de Amerikaanse staat Iowa. Er wonen een kleine 100.000 mensen in Davenport. De stad ligt aan de rivier de Mississippi, die de stad nog wel eens doet...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 759,-

Tix

aanbevolen v.a. € 807,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Davenport voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Davenport

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Davenport

Kaart Davenport

Lees meer over Davenport

... overstromen (Davenport heeft geen dijken of waterkeringen).

Klimaat Davenport
Het klimaat van Davenport wordt gekenmerkt door warme zomers en koude winters. In de zomer loopt de temperatuur op naar circa 24 graden celsius terwijl het kwik in januari overdag rond het vriespunt schommelt. In die periode is er dan ook een grote kans op sneeuw. In de zomer valt er af en toe een bui.

Ten noorden van de stad vind je Davenport Municipal Airport, ten zuiden van de stad ligt Quad City International Airport. Je zult waarschijnlijk op het laatsgenoemde vliegveld vliegen, die officieel bij de stad Moline hoort. Davenport en Moline zijn namelijk aan elkaar gegroeide steden. Grappig feit: de steden liggen precies op de grens, Davenport ligt in Iowa en Moline in Illinois. Davenport ligt tevens maar een uurtje rijden van de metropool Chicago vandaan. Probeer indien je naar Davenport wilt vliegen ook de Chicago pagina, wat veelal goedkoper is dan Davenport zelf!Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten naar Davenport. Met KLM maak je hoogstwaarschijnlijk een tussenstop in Detroit of Minneapolis.

Goedkoop naar Davenport vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Davenport vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Davenport te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Davenport? Geef je op voor de Davenport Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Davenport vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Davenport kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Davenport in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Davenport boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Davenport in 2019? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Davenport Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Davenport  

Hoe lang is het vliegen naar Davenport? De vluchtduur is circa 14,5 uur. Inclusief een tussenstop van rond de 4 uur

Nieuwste Error Fares

€ 372 ,-
Havana
€ 363 ,-
Phnom Penh
€ 27 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Davenport

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 28,-
VliegWinkel.nl
 € 27,- -  € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Davenport o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Davenport met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Davenport. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Davenport zijn het laatste gecheckt op 24-04-2019

0
shares