Vliegen naar Damascus

Op dit moment is het vanwege de onveilige situatie in Syrië niet mogelijk om tickets voor een vlucht naar Damascus te boeken. Om echt kennis te maken met het Midden-Oosten,...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Damascus voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Damascus vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Damascus vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Damascus te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Damascus? Geef je op voor de Damascus Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Damascus vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Damascus kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Damascus in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Damascus boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Damascus in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Damascus als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Damascus

Hoe lang is het vliegen naar Damascus? De vluchtduur is 8 a 9 uur. Inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Damascus

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Damascus o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Damascus met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Damascus. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Damascus zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017