Vliegen naar Crotone

In de zuidelijkste provincie van Italië ligt het havenstadje Crotone. Het plaatsje is een van de 'poorten' naar de bijzondere vakantieregio Calabrië. De kust rondom...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Crotone voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Crotone

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Crotone

Kaart Crotone

Lees meer over Crotone

... Crotone wordt ook wel de Caribische kust van Italië genoemd door de prachtige stranden en kraakheldere, azuurblauwe zee. De regio is nog niet ontdekt door het massatoerisme waardoor het één van de meest authentieke Italiaanse regio's is van het land. Het havenstadje Crotone heeft een rijke historie en is gesticht in 710 voor Christus. Een van de meest bijzondere bezienswaardigheden is de kathedraal uit de 9e eeuw, ook de Madonna di Capo Colonna is één van de iconen in Crotone. Ook het kasteel 'Le Castella' gelegen op een eiland is het bezoeken waard.

Crotone is tegenwoordig een belangrijk punt voor de rijken. In de haven liggen prachtige jachten (die ook worden verhuurd voor een privé cruise vakantie op de Middellandse Zee). De quality of life van Crotone is zodoende de laatste jaren stijgende.

Het vliegveld van Crotone, genaamd Sant'Anna Airport, ligt zo'n 15 kilometer buiten de stad dichtbij het gelijknamige meer 'Lago di Sant'Anna'. De stad is gemakkelijk te bereiken per taxi of huurauto. In Crotone zelf is echter ook een treinstation met verbindingen naar andere steden in Calabrië. Er gaan geen directe vluchten van Amsterdam naar Crotone, doorgaans heb je één overstap in een van de grotere steden in Italië.

Goedkoop naar Crotone vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Crotone vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Crotone te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Crotone? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Crotone vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Crotone kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Crotone in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Crotone boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Crotone in 2021? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Crotone Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Crotone  

Hoe lang is het vliegen naar Crotone? De vluchtduur is circa 5 uur. Inclusief een tussenstap van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 295 ,-
San Francisco
€ 482 ,-
Seoul
€ 60 ,-
Lissabon

Bijkomende kosten bij vluchten Crotone

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Crotone aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Crotone met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Crotone zijn het laatste gecheckt op 04-11-2020