Vliegen naar Corpus-Christi Texas

Corpus-Christi is een stad in het zuiden van Texas. Het heeft maar 250.000 inwoners, toch vind je er 7 vliegvelden in de nabije omgeving! De Corpus Christi International...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Corpus-Christi Texas voor jouw vertrekdatum:

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties
BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Corpus-Christi Texas

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Lees meer over Corpus-Christi Texas

... Airport is de bekendste, er worden vooral vluchten vanuit andere steden in Amerika uitgevoerd.


Een vakantie naar Corpus-Christi heeft veel te bieden. Zo zit je direct aan de golf van Mexico, heerst er een heerlijk klimaat en vind je er leuke attracties en bezienswaardigheden.


In de zomer ligt de gemiddelde dagtemperatuur boven de 30 graden celsius. Hou er rekening mee dat het ook in de nacht warm blijft, zo'n 23 graden celsius. In de winter is het nog altijd 19 graden overdag. Vooral in september kan er behoorlijk wat regen vallen. Hou je niet zo van die warme temperaturen in de zomer? Dan is Corpus-Christi Texas een goede bestemming als voorjaarsvakantie! In maart ligt de temperatuur overdag rond de 24,5 graad.

Luchthaven Corpus-Christi Texas
Vanaf Amsterdam gaan er geen directe vluchten naar Corpus Christi International Airport. Het meest logisch is om te vliegen via Houston. Corpus-Christi Airport is een kleine luchthaven, er wordt voornamelijk op Houston en Dallas gevlogen, maar ook San Antonio en Austin zijn een mogelijkheid.

Goedkoop naar Corpus-Christi Texas vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Corpus-Christi Texas vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Corpus-Christi Texas te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Corpus-Christi Texas? Geef je op voor de Corpus-Christi Texas Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Corpus-Christi Texas vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Corpus-Christi Texas kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Corpus-Christi Texas in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Corpus-Christi Texas boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Corpus-Christi Texas in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Corpus-Christi Texas Deals als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Corpus-Christi Texas 

Hoe lang is het vliegen naar Corpus-Christi Texas? De vluchtduur is circa 16 uur. Inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Corpus-Christi Texas

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Corpus-Christi Texas o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Corpus-Christi Texas met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Corpus-Christi Texas. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Corpus-Christi Texas zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017