Vliegen naar Constanta

Goedkoop naar Constanta vliegen? Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten, maar moet je altijd overstappen, vaak zelfs twee keer. Vanaf Dusseldorf zijn er in de regel...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Constanta voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Constanta vliegen? 3 Tips:

  • Cheap tickets Constanta vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Constanta te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Constanta in 2015? Lastminute tickets boeken goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope Constanta vliegticket aanbiedingen voor de schoolvakanties zijn echter zeer zeldzaam!
  • Om je te helpen een voordelige vlucht naar Constanta te boeken verzamelen we ook alle actiecodes van luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de kortingscode of speciale actie is.

De beste deals naar
Constanta als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Constanta

Hoe lang is het vliegen naar Constanta? De vluchtduur is rond de 6 a 7 uur. Inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Constanta

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Constanta o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Constanta met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Constanta. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Constanta zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017