Vliegen naar Cheju

Cheju (ook wel: Jeju) is een stad in Zuid-Korea. Cheju is gelegen op een eiland, ten zuiden van Zuid-Korea. Het is een toeristische plaats, die vooral onder...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Cheju voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Cheju vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Cheju vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Cheju te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cheju? Geef je op voor de Cheju Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cheju vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Cheju kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Cheju in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Cheju boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Cheju in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Cheju als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Cheju

Hoe lang is het vliegen naar Cheju? De vliegtijd naar Cheju bedraagt meer dan 14 uur. Dit is inclusief tussenstop van 2,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Cheju

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Cheju o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Cheju met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Cheju. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cheju zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017