Vliegen naar Champaign

Champaign is een stad in de Amerikaanse staat Illinois met 80.000 inwoners. Champaign is een kleine universiteitstad met veel wetenschapsinstellingen. Door deze vele...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Champaign voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Champaign vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Champaign vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Champaign te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Champaign? Geef je op voor de Champaign Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Champaign vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Champaign kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Champaign in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Champaign boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Champaign in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Champaign als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Champaign

Hoe lang is het vliegen naar Champaign? De vliegtijd naar Champaign bedraagt iets meer dan 12 uur. Dit is inclusief tussenstop van iets meer dan 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Champaign

Aanbieder
Reserveringskosten
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Champaign o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Champaign met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Champaign. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Champaign zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017