Vliegen naar Cedar Rapids

Cedar Rapids is de op één na grootste stad in de Amerikaans staat Iowa met 150.000 inwoners. Cedar Rapids bruist van cultuur, de vele theaters en musea. Onder andere...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Cedar Rapids voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Cedar Rapids vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Cedar Rapids vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Cedar Rapids te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cedar Rapids? Geef je op voor de Cedar Rapids Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cedar Rapids vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Cedar Rapids kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Cedar Rapids in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Cedar Rapids boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Cedar Rapids in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Cedar Rapids als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Cedar Rapids

Hoe lang is het vliegen naar Cedar Rapids? Inclusief overstaptijd kun je in ongeveer 12 uur in Cedar Rapids zijn.

Bijkomende kosten bij vluchten Cedar Rapids

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Cedar Rapids o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Cedar Rapids met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Cedar Rapids. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cedar Rapids zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017