Vliegen naar Britse Maagdeneilanden

De Britse Maagdeneilanden is een eilandgroep in de Caribische Zee en ligt ten oosten van Puerto Rico. De groep telt meer dan 50 eilanden en maakt deel uit van de Antillen. Road...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Britse Maagdeneilanden voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Britse Maagdeneilanden vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Britse Maagdeneilanden vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Britse Maagdeneilanden te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Britse Maagdeneilanden? Geef je op voor de Britse Maagdeneilanden Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Britse Maagdeneilanden vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Britse Maagdeneilanden kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Britse Maagdeneilanden in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Britse Maagdeneilanden boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Britse Maagdeneilanden in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Britse Maagdeneilanden als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Britse Maagdeneilanden

Hoe lang is het vliegen naar Britse Maagdeneilanden? De vliegtijd naar de Britse Maagdeneilanden bedraagt 16 uur. Dit is inclusief twee tussenstops van 4,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Britse Maagdeneilanden

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Britse Maagdeneilanden o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Britse Maagdeneilanden met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Britse Maagdeneilanden. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Britse Maagdeneilanden zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017