Vliegen naar Brescia

Brescia is een pittoreske typisch Italiaanse stad in het noorden van Italië met rond de 200.000 inwoners. Brescia heeft een aantal prachtige bezienswaardigheden waaronder...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Brescia voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Brescia vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Brescia vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Brescia te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Brescia? Geef je op voor de Brescia Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Brescia vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Brescia kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Brescia in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Brescia boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Brescia in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Brescia als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Brescia

Hoe lang is het vliegen naar Brescia? De vliegtijd naar Brescia bedraagt 3 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Brescia

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Egyptair
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Brescia o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Brescia met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Brescia. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Brescia zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017