Vliegen naar Brainerd

Brainerd is een populaire locatie bij mensen die Minnesota beter willen leren kennen. Het is niet ver rijden naar het Chippewa National Forrest en in de omgeving vind je vele...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Brainerd voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Brainerd vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Brainerd vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Brainerd te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Brainerd? Geef je op voor de Brainerd Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Brainerd vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Brainerd kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Brainerd in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Brainerd boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Brainerd in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Brainerd als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Brainerd

Hoe lang is het vliegen naar Brainerd? De vliegtijd naar Brainerd bedraagt 12 uur. Dit is inclusief tussenstop van net geen 3 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Brainerd

Aanbieder
Reserveringskosten
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Egyptair
 € 25,- -  € 39,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Brainerd o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Brainerd met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Brainerd. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Brainerd zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017