Vliegen naar Bloomington

Bloomington is een stad in de Amerikaanse staat Illinois. Het is samengesteld en samengesmolten met de buurstad Normal. In de staat Illinois is de tweelingstad Bloomington-Normal...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 794,-

Vliegtickets.nl

aanbevolen v.a. € 976,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bloomington voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Bloomington

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Bloomington

Kaart Bloomington

Lees meer over Bloomington

...is de tweelingstad Bloomington-Normal er een die jaar na jaar explosief groeit; zowel gezien de nieuwbouw als in de zin van commerciele en industriele groei. De grote universiteiten in de buurt zorgen voor een levendig stadscentrum. Bloomington-Normal is gelegen in een van de meest productieve agricultuur gebieden van Amerika.

Shakespeare is een belangrijk onderwerp in Bloomington. Jaarlijks wordt er een groot zomer festival rond deze grootheid opgezet. Er worden muziek- en theater optredens gegeven, picknicks georganiseerd, kunst exposities geregeld, kostuum ontwerpwedstrijden gehouden en nog veel meer!

Vliegen naar Bloomington? Het centrum is makkelijk bereikbaar vanaf de nabijgelegen luchthaven Central Illinois Regional Airport Bloomington-Normal (BMI). Dit vliegveld is, net als de stad, een van de snelst groeiende luchthavens in Amerika. Het vliegveld van de stad Peoria (68 km afstand) ligt maar op 45 minuten rijden van Bloomington. Neem deze bestemming zeker mee in de prijsvergelijking van je vliegtickets! KLM biedt vluchten naar Bloomington-Normal.

Goedkoop naar Bloomington vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bloomington vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bloomington te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bloomington? Geef je op voor de Bloomington Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bloomington vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Bloomington kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Bloomington in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bloomington boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bloomington in 2019? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Bloomington Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Bloomington  

Hoe lang is het vliegen naar Bloomington? De vliegtijd naar Bloomington bedraagt 14,5 uur. Dit is inclusief tussenstop van iets meer dan 3 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 399 ,-
Bonaire
€ 479 ,-
Buenos Aires
€ 56 ,-
Lissabon

Bijkomende kosten bij vluchten Bloomington

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 28,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Bloomington o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bloomington met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Bloomington. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bloomington zijn het laatste gecheckt op 24-04-2019

0
shares