Vliegen naar Binghamton

Binghamton is een kleine stad in het zuidelijk deel van de Amerikaanse staat New York. De stad wordt geroemd vanwege zijn groenvoorziening. Binghamton heeft veel openbare parken...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Binghamton voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Binghamton vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Binghamton vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Binghamton te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Binghamton? Geef je op voor de Binghamton Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Binghamton vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Binghamton kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Binghamton in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Binghamton boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Binghamton in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Binghamton als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Binghamton

Hoe lang is het vliegen naar Binghamton? De vliegtijd naar Binghamton bedraagt 12 uur dit is inclusief tussenstop van 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Binghamton

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Binghamton o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Binghamton met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Binghamton. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Binghamton zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017