Vliegen naar Bimini

Bimini is een eilandengroep van de Bahama’s vlak voor de kust van Florida en kan het best omschreven worden als een klein paradijs. Vakantie op Bimini is bijzonder populair...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bimini voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Bimini vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bimini vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bimini te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bimini? Geef je op voor de Bimini Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bimini vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Bimini kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Bimini in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bimini boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bimini in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Bimini als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Bimini

Hoe lang is het vliegen naar Bimini? De vliegtijd naar Bimini bedraagt ongeveer 26 uur. Dit komt omdat er meerdere tussenstops nodig zijn om deze bestemming te bereiken. In totaal bedragen deze tussenstops rond de 18 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Bimini

Aanbieder
Reserveringskosten
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Bimini o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bimini met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Bimini. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bimini zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017