Vliegen naar Benin City

Benin City is een van de oudste steden in Nigeria en heeft ruim een miljoen inwoners. De stad is gelegen aan de rivier Benin en is het centrum van de (palm)olie- en...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Benin City voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Benin City vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Benin City vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Benin City te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Benin City? Geef je op voor de Benin City Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Benin City vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Benin City kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Benin City in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Benin City boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Benin City in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Benin City als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Benin City

Hoe lang is het vliegen naar Benin City? De vluchtduur naar Benin City bij een rechtstreekse vlucht bedraagt rond de 7 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Benin City

Aanbieder
Reserveringskosten
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Benin City o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Benin City met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Benin City. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Benin City zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017