Vliegen naar Bemidji

Bemidji is een stad in de staat Minnesota en ligt aan het grote meer Lake Bemidji. In de omgeving van deze groene stad kun je uitstekend mountainbiken, paardrijden en kanoen....   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bemidji voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Bemidji vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bemidji vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bemidji te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bemidji? Geef je op voor de Bemidji Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bemidji vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Bemidji kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Bemidji in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bemidji boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bemidji in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Bemidji als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Bemidji

Hoe lang is het vliegen naar Bemidji? De vliegtijd naar Bemidji bedraagt minimaal 16 uur. Dit is inclusief de tijd van meerdere tussenstops.

Bijkomende kosten bij vluchten Bemidji

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Bemidji o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bemidji met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Bemidji. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bemidji zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017