Vliegen naar Bar-Harbor

Bar Harbor is een klein plaatsje in het uiterste noordoostelijke puntje van Amerika, in de Amerikaanse staat Maine. Bar Harbor staat bekend als populaire zomerbestemming, door de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bar-Harbor voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Bar-Harbor vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bar-Harbor vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bar-Harbor te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bar-Harbor? Geef je op voor de Bar-Harbor Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bar-Harbor vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Bar-Harbor kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Bar-Harbor in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bar-Harbor boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bar-Harbor in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Bar-Harbor als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Bar-Harbor

Hoe lang is het vliegen naar Bar-Harbor? De vliegtijd naar Bar-Harbor bedraagt 16,5 uur. Dit is inclusief tussenstops die in totaal 6 uur duren.

Bijkomende kosten bij vluchten Bar-Harbor

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Bar-Harbor o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bar-Harbor met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Bar-Harbor. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bar-Harbor zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017