Vliegen naar Bangor

In het uiterste noordoostelijke puntje van Amerika ligt de stad Bangor, in de Amerikaanse staat Maine. Er wonen ongeveer 35.000 inwoners in Bangor. De stad is het commerciële...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bangor voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Bangor vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bangor vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bangor te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bangor? Geef je op voor de Bangor Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bangor vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Bangor kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Bangor in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bangor boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bangor in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Bangor als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Bangor

Hoe lang is het vliegen naar Bangor? De vliegtijd naar Bangor bedraagt minimaal 10 uur. Dit is exclusief overstaptijd want er zijn helaas geen rechtstreekse vluchten mogelijk.

Bijkomende kosten bij vluchten Bangor

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Bangor o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bangor met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Bangor. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bangor zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017