Vliegen naar Bangor

In het uiterste noordoostelijke puntje van Amerika ligt de stad Bangor, in de Amerikaanse staat Maine. Er wonen ongeveer 35.000 inwoners in Bangor. De stad is het commerciële...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 517,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bangor voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Bangor

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Bangor

Kaart Bangor

Lees meer over Bangor

... en culturele centrum van noordoost Maine. Komt de stad je bekend voor? Dat kan goed kloppen. De beroemde schrijver Stephen King liet vele boeken zich hier afspelen.

Wanneer je door Bangor loopt, waan je je in de 19e eeuw. Dit komt door de vele gebouwen die nog uit die tijd stammen. Delen van de stad staan dan ook vermeld in het Amerikaanse Nationale Register van Historische plekken.

Een uitstapje maken? Ga dan naar Bar Harbor. Vanaf Bangor gaan er in de zomer bussen naar dit dorp. Het is een bekende zomerbestemming onder de Amerikanen en zeker een aanrader!

Door de noordelijke ligging van Bangor kan het in de wintermaanden behoorlijk koud worden. Van december tot en met maart is er dan ook kans op sneeuw. De zomermaanden zijn aangenaam, in juli wordt het overdag gemiddeld 26 graden celsius. Er is wel kans op een bui.

Als je Bangor wil bezoeken kan het interessant zijn om ook acties voor andere vliegvelden in Amerika te bekijken. Vanaf Amsterdam vlieg je meestal via Detroit of Philadelphia naar Bangor. Daardoor is de vluchtduur wat langer en ook de vliegticketprijs vaak wat hoger.

Goedkoop naar Bangor vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bangor vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bangor te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bangor? Geef je op voor de Bangor Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bangor vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Bangor kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Bangor in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bangor boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bangor in 2018 / 2019? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Bangor Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Bangor  

Hoe lang is het vliegen naar Bangor? De vliegtijd naar Bangor bedraagt minimaal 10 uur. Dit is exclusief overstaptijd want er zijn helaas geen rechtstreekse vluchten mogelijk.

Nieuwste Error Fares

€ 62 ,-
Catania
€ 422 ,-
Seoul
€ 449 ,-
Fortaleza

Bijkomende kosten bij vluchten Bangor

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
American Airlines
 € 25,- -  € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Bangor o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bangor met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Bangor. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bangor zijn het laatste gecheckt op 22-10-2018

0
shares