Vliegen naar Alpena

Alpena is een stad in de Amerikaanse staat Michigan en heeft ruim 10.000 inwoners. Maar de bevolking vergroot aanzienlijk tijdens de zomermaanden. De aantrekkelijke baaien,...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Alpena voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Alpena vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Alpena vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Alpena te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Alpena? Geef je op voor de Alpena Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Alpena vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Alpena kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Alpena in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Alpena boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Alpena in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Alpena als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Alpena

Hoe lang is het vliegen naar Alpena? De reistijd naar Alpena is afhankelijk van je gekozen overstaptijd. Meestal ligt de totale vliegduur op ongeveer 13 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Alpena

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Alpena o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Alpena met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Alpena. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Alpena zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017