Vliegen naar Akron

Akron is een stad in de Amerikaanse staat Ohio en telt ruim 200.000 inwoners. Als je gaat vliegen naar Akron dan land je op de luchthaven Akron Canton Regional Airport. Vanaf het...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Akron voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Akron vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Akron vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Akron te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Akron? Geef je op voor de Akron Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Akron vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Akron kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Akron in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Akron boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Akron in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Akron als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Akron

Hoe lang is het vliegen naar Akron? De vluchtduur naar Akron bedraagt ongeveer 12 uur dit is inclusief tussenstop van iets meer dan 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Akron

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Egyptair
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Akron o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Akron met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Akron. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Akron zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017