landelijke-beldagen.png

Landelijke Beldagen: gratis hulp van vliegexperts

Nadat VliegenNaar.nl in 2015 succesvol ‘Gratis Beldagen’ introduceerde voor bestemmingen als Curacao, Suriname en Thailand, starten we het nieuwe jaar met een groots vervolg op dit populaire initiatief. Van 6 t/m 8 januari 2016 zit onze redactie en het vluchtaanbiedingen testteam klaar om consumenten te helpen bij het vinden van de goedkoopste vluchten voor hun vakantie.

Wij lanceerden de eerste editie van de gratis Beldagen omdat we merkten hoeveel consumenten problemen hebben met het  terugvinden van actietarieven op de sites van luchtvaartmaatschappijen. “Niets is zo frustrerend als een aanbieding willen boeken en die aantrekkelijke prijzen vervolgens nergens kunnen vinden”, vertelt Timothy Koppers, sitemanager van VliegenNaar.nl. “Daarom besloten we om daar met speciale Beldagen gericht bij te gaan helpen.”

De eerdere Beldagen, die zich richtten op specifieke bestemmingen, waren zo’n succes dat wij hebben besloten om tijdens de drukste periode van het jaar voor het zoeken en boeken van reizen, zoveel mogelijk mensen gratis te gaan helpen. “Januari is dé maand waarin de meeste vakanties geboekt worden. Consumenten zoeken naar de beste aanbiedingen voor verre reizen en oriënteren zich op prijzen voor het hoogseizoen in de zomervakantie. Om hiervoor de voordeligste tarieven te vinden is het ook verstandig om zover vooruit te kijken, maar juist dan hebben mensen moeite de prijzen waarmee geadverteerd wordt terug te vinden. Daarom nodigen wij iedereen uit om te bellen voor persoonlijk advies bij het vinden van de goedkoopste vluchtprijzen voor hun bestemming, waar dan ook ter wereld.” aldus Koppers.

Bel gratis met het VliegenNaar.nl testteam op 020-7630554

Van woensdag 6 januari t/m vrijdag 8 januari 2016 kan iedereen die moeite heeft met het vinden van de beste ticketdeals gratis bellen met VliegenNaar.nl. De vliegexperts op de redactie en het testteam zijn tussen 09.00 en 17.30 uur bereikbaar op 020-7630554. De eerste Beldag op woensdag 6 januari is exclusief voor Flight Alert abonnees. De Flight Alert is een gratis e-mail service van VliegenNaar.nl die consumenten attendeert als luchtvaartmaatschappijen nieuwe aanbiedingen publiceren die voldoen aan hun wensen. 

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen

0
shares