Terug naar nieuwsoverzicht
gratis-beldagen-curacao.jpg

Gratis hulp van vliegexperts tijdens Curacao beldagen

Vliegticket vergelijker VliegenNaar.nl organiseert  donderdag 23 en vrijdag 24 juli a.s. de ‘Curaçao beldagen’. De redactie en het vluchtaanbiedingen testteam van de website zitten dan klaar om consumenten te helpen de goedkoopste tickets naar Curaçao voor hun reisperiode te vinden.

Omdat niets zo frustrerend is als een aanbieding willen boeken en die aantrekkelijke prijzen vervolgens nergens kunnen vinden, organiseert  VliegenNaar.nl de Curaçao  beldagen. “Curaçao is de eerste bestemming waarvoor we deze beldagen organiseren, omdat de behoefte aan hulp en advies bij het vinden van scherp geprijsde tickets voor Curaçao het grootst is”, vertelt Caroline Ferguson, initiatiefneemster en oprichtster van VliegenNaar.nl. “Curaçao is niet alleen de populairste vakantiebestemming buiten Europa, tienduizenden Nederlanders van Antilliaanse afkomst vliegen jaarlijks naar Curaçao om familie te bezoeken. Een groot deel van hen volgt de ontwikkeling van ticketprijzen al via onze Flight Alert Service. Maar we merken dat veel consumenten het vervolgens lastig vinden de actietarieven terug te vinden op de sites van de luchtvaartmaatschappijen. Daar willen we extra bij helpen”, aldus Ferguson.

Bel gratis met het VliegenNaar.nl testteam op 020-7630554

Op vrijdag 24 juli kan iedereen die moeite heeft met het vinden van de beste ticketdeals naar Curaçao gratis bellen met VliegenNaar.nl. De vliegexperts op de redactie en het testteam van zijn tussen 09.00 en 17.30 uur bereikbaar op 020-7630554. De eerste beldag op donderdag 23 juli is exclusief voor de Curaçao Flight Alert abonnees. De Flight Alert is een gratis e-mail service die consumenten attendeert als luchtvaartmaatschappijen nieuwe aanbiedingen publiceren die voldoen aan hun wensen.  

Indien de actie een succes is zullen er vaker beldagen worden georganiseerd voor Curaçao en andere populaire bestemmingen zoals Bangkok, Paramaribo en New York. 


 

Tips & tricks: de vliegexperts geven vast enkele tips prijs

Er gaan dagelijks vluchten vanaf verschillende luchthavens naar Curaçao. Vliegen van Amsterdam is zeker niet altijd de goedkoopste optie. Bovendien gaan er meerdere luchtvaartmaatschappijen. Zo vliegt ArkeFly vanaf Amsterdam, maar bieden ze vanaf november 2015 ook vluchten naar Curaçao aan vanaf Eindhoven (doorgaans goedkoper dan vanaf Schiphol!). Check de vanafprijs van Arkefly naar Curaçao.

Raar maar waar: KLM vliegt rechtstreeks vanaf Amsterdam, maar een vlucht met een vertrek vanaf Düsseldorf en vervolgens een overstap (op hetzelfde toestel) in Amsterdam is regelmatig goedkoper dan de directe vlucht Amsterdam – Curaçao. De vliegexperts van Vliegennaar.nl wijzen je graag op de verschillende prijskalenders van KLM:

Extra KLM tip: wil jij langer dan een maand op Curaçao verblijven? Dat kan gunstig zijn! KLM hanteert namelijk verschillende prijzen voor een verblijf langer dan 30 dagen (en korter dan 45 dagen) in vergelijking met een verblijf korter dan 30 dagen. Kijk daarvoor in de prijskalender voor een lang verblijf. Het lijkt in eerste instantie op dezelfde prijs, maar als je doorklikt op de vertrekmaand, blijkt het vaak om andere data te gaan. Zo kun je momenteel half augustus voor rond de 750,- retour als je via de eerstgenoemde prijskalender zoekt en korter dan 30 dagen verblijft, maar bij een langer verblijf kun je half augustus al weg voor ruim 100,- minder. De laagste tarieven voor een kort verblijf zijn pas eind augustus / begin september geldig. Hou dus de verschillende prijskalenders goed in de gaten en vergelijk de verschillende data.

Naast ArkeFly en KLM is ook Air Berlin een interessante optie (als je vliegen vanaf Düsseldorf niet erg vindt), de tarieven voor deze vluchten zijn te vinden bij alle grote Nederlandse vliegticketspecialisten. Voor alle vanaftarieven van alle airlines kijk je op de Curaçao aanbiedingen pagina van Vliegennaar.nl.

Beoordeel:

Meer nieuwsartikelen


0
shares