Vliegen naar Zuid-Afrika

Goedkope vliegtickets Zuid-Afrika: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Johannesburg
Vliegtickets Zuid-Afrika: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Kaapstad

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Zuid-Afrika

Zuid-Afrika staat bekend om de geweldige safari's en dit is ook zeer terecht, het bekendste en mooiste Wild Life park is het Kruger park. Minder bekend is dat Zuid-Afrika ook een echt surf walhalla is. Langs de gehele kust, maar met name vlakbij Kaapstad tref je de allermooiste surfspots. In Zuid-Afrika zijn de seizoenen precies andersom, in januari is het het warmst en in juli het koudst. Toch vind je ook dan nog heerlijke temperaturen in Zuid-Afrika. Dit hangt natuurlijk wel van een aantal dingen af, wil je in juli lekker weer? Dan kun je het beste naar de oostkust van Afrika gaan (bijvoorbeeld Port Elizabeth), hier is het dan heerlijk!

Vliegtickets Zuid-Afrika

Er gaan vanaf Amsterdam directe vluchten naar Kaapstad en Johannesburg per KLM. Soms is het echter veel goedkoper om te vliegen met een tussenstop of te kiezen voor een vertrek vanaf Brussel. De totale vluchtduur naar Zuid-Afrika per directe vlucht bedraagt zo'n 11,5 uur. Er is een minimaal tijdsverschil tussen Nederland en Zuid-Afrika, waardoor je geen last hebt van een jetlag.

Goedkoop naar Zuid-Afrika vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Zuid-Afrika vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Zuid-Afrika te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Zuid-Afrika? Geef je op voor de Zuid-Afrika Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Zuid-Afrika vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Zuid-Afrika kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Zuid-Afrika in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Zuid-Afrika boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Zuid-Afrika in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Zuid-Afrika als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Zuid-Afrika

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Zuid-Afrika o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Zuid-Afrika met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Zuid-Afrika. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Zuid-Afrika zijn het laatste gecheckt op 05-12-2016