Vliegen naar Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een land met wel drie hoofdsteden Pretoria (bestuurlijke macht), Kaapstad (wetgevende macht) en Bloemfontein (rechtelijke macht). Voor wie kennis wil maken met het land van de onbegrensde mogelijkheden zijn er bijna te veel bezienswaardigheden om op te noemen. Tot de top must sees in Zuid Afrika behoren in ieder geval Kaap de Goede Hoop, de Tafelberg, de Tuinroute en het Kruger Nationaal Park. Goedkoop naar Zuid-Afrika? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Zuid-Afrika flight alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Zuid-Afrika vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Zuid-Afrika te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Zuid-Afrika kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Zuid-Afrika in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Zuid-Afrika boek je zelden korter dan 21 dagen voor vertrek. Wacht dus niet te lang als je goedkoop naar Zuid-Afrika wilt vliegen!
  5. 5 Goedkoop vliegen naar Zuid-Afrika in 2015? Blijf een nachtje extra & bespaar : Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!


Vluchten Johannesburg

Johannesburg is de perfecte uitvalsbasis voor een safari in het wereldberoemde Kruger Park. Vergelijk alle vliegtickets.


Vluchten Kaapstad

De wereldberoemde Tafelberg is vanuit heel Kaapstad te zien. Er gaan rechtstreekse vluchten vanuit Amsterdam.


Lees meer over reizen naar Zuid-Afrika

Zuid-Afrika staat bekend om de geweldige safari's en dit is ook zeer terecht, het bekendste en mooiste Wild Life park is het Kruger park. Minder bekend is dat Zuid-Afrika ook een echt surf walhalla is. Langs de gehele kust, maar met name vlakbij Kaapstad tref je de allermooiste surfspots. In Zuid-Afrika zijn de seizoenen precies andersom, in januari is het het warmst en in juli het koudst. Toch vind je ook dan nog heerlijke temperaturen in Zuid-Afrika. Dit hangt natuurlijk wel van een aantal dingen af, wil je in juli lekker weer? Dan kun je het beste naar de oostkust van Afrika gaan (bijvoorbeeld Port Elizabeth), hier is het dan heerlijk!

Vliegtickets Zuid-Afrika

Er gaan vanaf Amsterdam directe vluchten naar Kaapstad en Johannesburg per KLM. Soms is het echter veel goedkoper om te vliegen met een tussenstop of te kiezen voor een vertrek vanaf Brussel. De totale vluchtduur naar Zuid-Afrika per directe vlucht bedraagt zo'n 11,5 uur. Er is een minimaal tijdsverschil tussen Nederland en Zuid-Afrika, waardoor je geen last hebt van een jetlag.

Vliegen naar Zuid-Afrika in de prijsklasse v.a. € 457,- tot € 850,-
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Hoe werkt Vliegennaar.nl?

Wij vergelijken vliegtickets aanbiedingen van zowel vliegticket vergelijkers als airlines. Tevens krijg je goedkope alternatieven voor vliegen naar je bestemming, zoals de trein.