Vliegen naar Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een land met wel drie hoofdsteden Pretoria (bestuurlijke macht), Kaapstad (wetgevende macht) en Bloemfontein (rechtelijke macht). Voor wie kennis wil maken met het land van de onbegrensde mogelijkheden zijn er bijna te veel bezienswaardigheden om op te noemen. Tot de top must sees in Zuid Afrika behoren in ieder geval Kaap de Goede Hoop, de Tafelberg, de Tuinroute en het Kruger Nationaal Park. 

Meer over Zuid-Afrika en vliegtickets Zuid-Afrika
Minder over Zuid-Afrika en vliegtickets Zuid-Afrika

Zuid-Afrika staat bekend om de geweldige safari's en dit is ook zeer terecht, het bekendste en mooiste Wild Life park is het Kruger park. Minder bekend is dat Zuid-Afrika ook een echt surf walhalla is. Langs de gehele kust, maar met name vlakbij Kaapstad tref je de allermooiste surfspots. In Zuid-Afrika zijn de seizoenen precies andersom, in januari is het het warmst en in juli het koudst. Toch vind je ook dan nog heerlijke temperaturen in Zuid-Afrika. Dit hangt natuurlijk wel van een aantal dingen af, wil je in juli lekker weer? Dan kun je het beste naar de oostkust van Afrika gaan (bijvoorbeeld Port Elizabeth), hier is het dan heerlijk!

Vliegtickets Zuid-Afrika

Er gaan vanaf Amsterdam directe vluchten naar Kaapstad en Johannesburg per KLM. Soms is het echter veel goedkoper om te vliegen met een tussenstop of te kiezen voor een vertrek vanaf Brussel. De totale vluchtduur naar Zuid-Afrika per directe vlucht bedraagt zo'n 11,5 uur. Er is een minimaal tijdsverschil tussen Nederland en Zuid-Afrika, waardoor je geen last hebt van een jetlag.

Vliegen naar Zuid-Afrika in de prijsklasse v.a. € 489,- tot € 787,-

Vliegen naar Johannesburg

v.a € 489,-

Vliegen naar Port Elizabeth

v.a € 619,-

Vliegen naar Kaapstad

v.a € 534,-

Vliegen naar Bloemfontein

v.a € 723,-

Vliegen naar Durban

v.a € 553,-

Vliegen naar Hoedspruit

v.a € 787,-

Vliegen naar East London

v.a € 738,-

Vliegen naar Nelspruit

v.a € 718,-

Vliegen naar George

v.a € 679,-

Vliegen naar Phalaborwa

v.a € 747,-

Vliegen naar Richards-Bay

v.a € 610,-Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Hoe werkt Vliegennaar.nl?

Wij vergelijken vliegtickets aanbiedingen van zowel vliegticket vergelijkers als airlines. Tevens krijg je goedkope alternatieven voor vliegen naar je bestemming, zoals de trein.