Vliegen naar Vietnam

Vietnam is een Aziatisch land in Zuidoost-Azie gelegen op het Indochina schiereiland. Vietnam ligt aan de Golf van Tonkin en heeft ongeveer 90 miljoen inwoners. De hoofdstad van Vietnam is Hanoi, echter de grootste stad van Vietnam is Ho Chi Minhstad vernoemd naar de leider van Vietnam tijdens de onafhankelijkheid revolutie van Vietnam. Ho Chi Minhstad wordt veelal nog Saigon genoemd. Er gaan geen rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Vietnam.

Goedkope vliegtickets Vietnam: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Hanoi
Vliegtickets Vietnam: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Ho Chi Minh City

Goedkoop naar Vietnam vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Vietnam vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Vietnam te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Vietnam? Geef je op voor de Vietnam Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Vietnam vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Vietnam kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Vietnam in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Vietnam boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Vietnam in 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Vietnam als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Vietnam

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Vietnam o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Vietnam met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Vietnam. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Vietnam zijn het laatste gecheckt op 05-12-2016