Zoek goedkope vliegtickets naar Verona

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Verona!

Vergelijk alle vliegtickets naar Verona voor jouw vertrekdatum

Verona is een stad in het noorden van Italie, niet ver van het Gardameer af. Het is een prachtige stad met veel Italiaanse charme. Populaire bezienswaardigheden als de Verona...   Lees meer

Vliegen naar Verona

Zoek op datum

Klik op de prijzen voor meer informatie over de aanbieding. Voor de prijzen op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Verona vanaf € 50

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Verona, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Verona voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties :
Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Verona

Goedkoop naar Verona? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Verona flight alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Verona vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Verona te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Verona kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Verona in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Verona boek je zelden korter dan 21 dagen voor vertrek.
  5. 5 Goedkoop vliegen naar Verona in 2015? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Lees meer over Verona

... opera, Romeinse amfitheaters en historische kastelen en paleizen tekenen de stad. Natuurlijk mag in deze 'stad van Shakespeares Romeo en Juliet' een bezoekje aan het wereldberoemde balkon aan Via Capella nr. 27 niet ontbreken!

Het vliegveld van Verona (ook wel Airport Villafranca genoemd) is een van oudsher militaire luchtvaartbasis en een deel van de luchthaven wordt nog steeds gebruikt door de luchtmacht van het Italiaanse leger. Voor het grootste deel wordt het vliegveld van Verona gebruikt om passagiers naar hun bestemming te brengen.

Helaas vliegen er vanaf Amsterdam geen rechtstreekse vluchten op Verona Airport, je zult dan een overstap moeten maken op het vliegveld van Londen of Parijs. Een andere optie is om op de luchthaven van Milaan of Treviso te vliegen, hier gaan wel rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam naar toe (zelfs ook vanaf Eindhoven). Hier kun je dan een huurauto huren en naar Verona rijden.

Meer over Verona

Bijkomende kosten bij vliegreizen Verona
Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Tix € 25,00 - € 30,00
Transavia € 0,00
CheapTickets € 27,00 - € 29,00 Vliegticketprijzen zijn exclusief 27,- (1 persoon) of 29,- (2 of meer personen) reserveringskosten per boeking.
Vliegtickets.nl € 29,50
KLM € 10,00
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 Bij WTC.nl - World Ticket Center geldt een eenmalige toeslag van 39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
GoedkoopsteStedentrip € 0,00 - € 25,00 Goedkoopstestedentrip.nl vergelijkt aanbieders van stedentrips. De bijkomende kosten staan per aanbieder op de website.
Expedia vlucht + 3N Hotel € 0,00
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Verona o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Verona met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Verona. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Verona zijn het laatste gecheckt op 21-08-2015
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Deal Date Spotter

Goedkoopste vliegtickets Verona

Nabijgelegen vliegvelden
Vlakbij Verona
Parma v.a. € 66
Milaan v.a. € 22
Venetie v.a. € 42
Bologna v.a. € 42
Bolzano v.a. € 249

Afstanden vanaf Verona

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Xi An
2. Beijing
3. de Bahamas
4. Servie
5. Boekarest