Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Stornoway!

Stornoway origineel geschreven als Steornabhagh is een stad op het Schotse eiland Leodhas in de Buiten Hebriden en vormt de hoofdplaats van het archipel. Stornoway ligt op het...

Lees meer
Lees minder

...sten van het eiland aan de kust en vormt het aankomst punt van de veerpont. 

Stornoway is een relatief kleine plaats maar heeft toch een indrukwekkend oorlogsmonument, een museum genaamd Museum nan Eilean dat samen gaat met het culturele centrum van het eiland genaamd An Lanntair. Echter het pareltje van Stornoway is het Lewis Castle College waar een universiteitscampus in gevestigd zit uit de 19e eeuw dat uitkijkt over de haven van Stornoway.

Stornoway is nog steeds een echt kerkelijke plaats met wel tien kerken waaronder de grootste Presbyteriaanse kerk van het Verenigde Koninkrijk met wel 1000 zitplaatsen.

Stornoway heeft ondanks haar kleine omvang toch sinds 1937 een eigen vliegveld dat niet alleen de plaats zelf maar ook het hele eiland dient. De luchthaven van Stornoway heet Stornoway airport en ligt op ongeveer 5 kilometer afstand van de binnenstad van Stornoway verwijderd. Het is niet mogelijk om vanuit Nederland direct naar Stornoway te vliegen en daardoor moet u in ieder geval één overstap maken, hoogst waarschijnlijk in een grotere Schotse stad.

Meer over Stornoway

Deel dit met je vrienden :

Vliegen naar Stornoway

Zoek op datum

Klik op de prijzen om naar de website van de aanbieder te gaan voor meer informatie over de vlucht. Alle prijzen voor vliegtickets op jouw reisdata vergelijken? Vul dan jouw voorkeursdata in en bekijk alle prijzen.

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Zoek goedkope vliegtickets naar Stornoway voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties :
Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Stornoway

Goedkoop naar Stornoway? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Stornoway flight alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Stornoway vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger de vliegtickets Stornoway zijn. Speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Stornoway te vinden!
  3. 3 Goedkoop vliegen naar Stornoway? Blijf een nachtje extra & bespaar op je vliegtickets Stornoway ! Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is voor vliegreizen Stornoway en kies die heen en retour!
  4. 4 Lastminute vliegen naar Stornoway kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Stornoway in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  5. 5 Goedkope vliegtickets Stornoway boek je zelden korter dan 21 dagen voor vertrek. Wacht dus niet te lang als je goedkoop naar Stornoway wilt vliegen!
Overzicht bijkomende kosten van airlines en reisbureaus
Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Ebookers € 0 per reservering
CheapTickets € 25 per reservering Alle getoonde prijzen zijn exclusief 25,00 boekingskosten (per boeking). Er kunnen nog kosten bijkomen voor bagage, reisverzekeringen en specifieke betaalmethodes.
Vliegtickets.nl € 25 per reservering Alle prijzen zijn exclusief 25,00 boekingskosten (per boeking). Er kunnen nog kosten bijkomen voor bagage en reisverzekeringen.
World Ticket Center € 50 - € 80 per reservering Voor online boekingen geldt er 5 t/m 35 charge per persoon. De kosten worden berekent op basis van de vliegtuigmaatschappij waarmee u zult vliegen. Afhankelijk van uw klantniveau, gelden er administratiekosten per boeking. De klantniveau's gelden als volgt: nieuwe klant 45 Bronze 30 Silver 30 Gold 0. Er kunnen tevens extra kosten zijn verbonden aan bagage, reisverzekeringen en betaalmethodes buiten IDeal.
Tix € 20 per reservering Alle getoonde tarieven zijn exclusief 20,00 boekingskosten(per boeking). Er kunnen optionele kosten bijkomen in de vorm van reisverzekeringen en specifieke betaalmethodes.
KLM € 10 per reservering De prijzen worden exclusief 10,00 boekingskosten getoond(per boeking). Er kunnen optionele kosten worden verbonden aan bagage, reisverzekeringen en specifieke betaalmethodes.
Expedia vlucht + 3N Hotel € 0 per reservering
Schipholtickets € 25 per reservering Bij sommige reserveringen worden dossierkosten berekend voor de afhandeling van de reservering. Dit zijn administratiekosten en zijn maximaal 25 voor een online boeking. Indien u kiest voor een betaling met uw credit card dan rekenen we eenmalig 12. Er kunnen tevens kosten worden berekend over bagage.
Vliegennaar.nl vergelijkt op basis van vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus berekenen daarnaast per boeking nog een dossier- of servicefee die wij helaas niet vooraf inzichtelijk kunnen maken. Lowcost airlines berekenen daarnaast vaak een toeslag voor het inchecken van bagage en vaak betaal je ook voor het gebruik van een creditcard een toeslag. In al deze gevallen moet het totaalbedrag echter altijd duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betalen via IDEAL (directe overschrijving per bank) is vrijwel altijd gratis! Je doet je boeking altijd op de website van de aanbieder, Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen. Wij verwijzen je dan ook graag door naar hun website voor verdere, gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 10-04-2014

Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden

Vlakbij Stornoway

Inverness v.a. € 150
Aberdeen v.a. € 153
Dundee v.a. € 142
Glasgow v.a. € 70
Edinburgh v.a. € 62

Afstanden vanaf Stornoway

Meest bekeken deals!

Geef je waardering! Over Stornoway
Score 4 | 3 Stemmen

Nieuwste bestemmingen

1. Cycladen
2. Albanie
3. Melbourne
4. Disneyland Parijs
5. Griekse eilanden