Vliegen naar Stornoway

Stornoway origineel geschreven als Steornabhagh is een stad op het Schotse eiland Leodhas in de Buiten Hebriden en vormt de hoofdplaats van het archipel. Stornoway ligt op het...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Stornoway voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Stornoway

... oosten van het eiland aan de kust en vormt het aankomst punt van de veerpont. 

Stornoway is een relatief kleine plaats maar heeft toch een indrukwekkend oorlogsmonument, een museum genaamd Museum nan Eilean dat samen gaat met het culturele centrum van het eiland genaamd An Lanntair. Echter het pareltje van Stornoway is het Lewis Castle College waar een universiteitscampus in gevestigd zit uit de 19e eeuw dat uitkijkt over de haven van Stornoway.

Stornoway is nog steeds een echt kerkelijke plaats met wel tien kerken waaronder de grootste Presbyteriaanse kerk van het Verenigde Koninkrijk met wel 1000 zitplaatsen.

Stornoway heeft ondanks haar kleine omvang toch sinds 1937 een eigen vliegveld dat niet alleen de plaats zelf maar ook het hele eiland dient. De luchthaven van Stornoway heet Stornoway airport en ligt op ongeveer 5 kilometer afstand van de binnenstad van Stornoway verwijderd. Het is niet mogelijk om vanuit Nederland direct naar Stornoway te vliegen en daardoor moet u in ieder geval één overstap maken, hoogst waarschijnlijk in een grotere Schotse stad.

Goedkoop naar Stornoway vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Stornoway Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Stornoway vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Stornoway vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Stornoway te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Stornoway kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Stornoway in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Stornoway boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Stornoway in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Vliegtijd Stornoway

Hoe lang is het vliegen naar Stornoway? Vanuit Schiphol vliegt u naar Southampton deze vlucht duurt 1 uur en 15 minuten. Vanuit Southampton vliegt u 1 uur en 35 minuten naar Edinburgh. De vliegtijd vanuit Edinburgh naar Stornoway bedraagt 1 uur en 5 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Stornoway

Aanbieder
Reserveringskosten
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Stornoway o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Stornoway met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Stornoway. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Stornoway zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016