Vliegen naar St Petersburg

St Petersburg ligt in het westen van Rusland en grenst aan de Oostzee. Jaarlijks meren verschillende, luxe cruiseschepen aan in de haven van St. Petersburg. Het Hermitage St....   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets St Petersburg voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over St Petersburg

...ng>Het Hermitage St. Petersburg
In deze stad, met zo'n 5 miljoen inwoners, zijn een aantal prachtige bezienswaardigheden te vinden. In het wereldberoemde Hermitage museum kun je een week rondlopen en dan heb je nog niet de gehele collectie gezien. Dit kunst- en cultuurhistorische museum is een van de grootste ter wereld.

Citytrip St. Petersburg
St. Petersburg heeft een rijke geschiedenis en heette in een groot deel van de 20e eeuw Leningrad (vernoemd naar de grote communistische leider). Sint-Petersburg is na Moskou de belangrijkste stad van het huidige Rusland.

Beste reistijd stedentrip Sint Petersburg
Een stedentrip naar St. Petersburg is sinds de versoepeling van de regels voor veel mensen uit het westen aanzienlijk makkelijker geworden en daarmee ook erg populair. Zomers is het doorgaans erg mooi en warm weer, terwijl het 's winters soms dagenlang kan sneeuwen, dit heeft te maken met het continentale klimaat bij St. Petersburg. Let wel op: voor reizen naar Rusland heb je ook tegenwoordig nog een visum nodig! Lees meer over het verkrijgen van een visum voor Rusland.

Directe vlucht St. Petersburg
Direct vliegen naar St. Petersburg kan dagelijks vanaf Amsterdam Schiphol. Soms gaan er meerdere rechtstreekse vluchten naar Sint Petersburg op een dag. Een rechtstreekse vlucht  St. Petersburg duurt ongeveer 2,5 - 3 uur.

De goedkoopste vluchten naar St. Petersburg vinden
De goedkoopste optie voor goedkoop vliegen naar Sint Petersburg is echter doorgaans met een tussenstop in een van de Baltische Staten of in Duitsland. Neem dit mee in je vergelijk, want soms scheelt dit daadwerkelijk de helft van de prijs. Woon je dichtbij de grens? Probeer dan ook zeker eens vluchten te vinden met een vertrek vanaf Düsseldorf naar St. Petersburg of vanaf Brussel.

Reizen vanaf de luchthaven St. Petersburg; Pulkovo International Airport
Je vliegt naar Pulkovo International Airport, de luchthaven van St. Petersburg. Het vliegveld ligt zo'n 23 kilometer van het centrale stadsplein. Er gaan lokale bussen naar het centrum, maar je kunt ook kiezen voor de plaatselijke minibus, ook wel de 'marshrutka', die naar het dichtstbijzijnde metrostation rijdt. 

Goedkoop naar St Petersburg vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de St Petersburg Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe St Petersburg vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets St Petersburg vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets St Petersburg te vinden!
  • Lastminute vliegen naar St Petersburg kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar St Petersburg in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje St Petersburg boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht St Petersburg in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Vliegtijd St Petersburg

Hoe lang is het vliegen naar St.Petersburg? De vluchtduur St. Petersburg is 3 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten St Petersburg

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
Expedia vlucht + 3N Hotel
- *
VliegWinkel.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket St Petersburg o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis St Petersburg met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar St Petersburg. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets St Petersburg zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016