Zoek goedkope vliegtickets naar St Petersburg

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets St Petersburg!

Vergelijk alle vliegtickets naar St Petersburg voor jouw vertrekdatum

St Petersburg ligt in het westen van Rusland en grenst aan de Oostzee. Jaarlijks meren verschillende, luxe cruiseschepen aan in de haven van St. Petersburg.

Het...   Lees meer

Vliegen naar St Petersburg

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen St Petersburg op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar St Petersburg vanaf € 160

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets St Petersburg, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

7 aanbieders v.a. € 160,- tot € 389,- Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar St Petersburg voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties : extra opties
zoek knop
Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Lees meer over reizen naar St Petersburg

...ermitage St. Petersburg
In deze stad, met zo'n 5 miljoen inwoners, zijn een aantal prachtige bezienswaardigheden te vinden. In het wereldberoemde Hermitage museum kun je een week rondlopen en dan heb je nog niet de gehele collectie gezien. Dit kunst- en cultuurhistorische museum is een van de grootste ter wereld.


Citytrip St. Petersburg
St. Petersburg heeft een rijke geschiedenis en heette in een groot deel van de 20e eeuw Leningrad (vernoemd naar de grote communistische leider). Sint-Petersburg is na Moskou de belangrijkste stad van het huidige Rusland.


Beste reistijd stedentrip Sint Petersburg
Een stedentrip naar St. Petersburg is sinds de versoepeling van de regels voor veel mensen uit het westen aanzienlijk makkelijker geworden en daarmee ook erg populair. Zomers is het doorgaans erg mooi en warm weer, terwijl het 's winters soms dagenlang kan sneeuwen, dit heeft te maken met het continentale klimaat bij St. Petersburg. Let wel op: voor reizen naar Rusland heb je ook tegenwoordig nog een visum nodig! Lees meer over het verkrijgen van een visum voor Rusland.


Directe vlucht St. Petersburg
Direct vliegen naar St. Petersburg kan dagelijks vanaf Amsterdam Schiphol. Soms gaan er meerdere rechtstreekse vluchten naar Sint Petersburg op een dag. Een rechtstreekse vlucht  St. Petersburg duurt ongeveer 2,5 - 3 uur.


De goedkoopste vluchten naar St. Petersburg vinden
De goedkoopste optie voor goedkoop vliegen naar Sint Petersburg is echter doorgaans met een tussenstop in een van de Baltische Staten of in Duitsland. Neem dit mee in je vergelijk, want soms scheelt dit daadwerkelijk de helft van de prijs. Woon je dichtbij de grens? Probeer dan ook zeker eens vluchten te vinden met een vertrek vanaf Düsseldorf naar St. Petersburg of vanaf Brussel.


Reizen vanaf de luchthaven St. Petersburg; Pulkovo International Airport
Je vliegt naar Pulkovo International Airport, de luchthaven van St. Petersburg. Het vliegveld ligt zo'n 23 kilometer van het centrale stadsplein. Er gaan lokale bussen naar het centrum, maar je kunt ook kiezen voor de plaatselijke minibus, ook wel de 'marshrutka', die naar het dichtstbijzijnde metrostation rijdt. 

Goedkoop naar St Petersburg? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de St Petersburg Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe St Petersburg vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht St Petersburg te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar St Petersburg kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar St Petersburg in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets St Petersburg boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  5. 5 Goedkope vlucht Amsterdam St Petersburg in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Bijkomende kosten bij vliegreizen St Petersburg

Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Tix € 25,00 - € 30,00
KLM € 10,00
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van €39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
Schipholtickets € 29,50 - € 35,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er €35,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. €29,50,-
GoedkoopsteStedentrip € 0,00 - € 25,00 Goedkoopstestedentrip.nl vergelijkt aanbieders van stedentrips. De bijkomende kosten staan per aanbieder op de website.
Vliegtickets.nl € 29,50
Expedia vlucht + 3N Hotel € 0,00
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets St Petersburg o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis St Petersburg met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar St Petersburg. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets St Petersburg zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Deal Date Spotter

Goedkoopste vliegtickets St Petersburg

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

» Vliegtickets Amsterdam (AMS) - St Petersburg (LED)
Heen 18/10/16 Retour 25/10/16

» Vluchten Brussel (BRU) - St Petersburg (LED)
Heen 01/11/16 Retour 29/11/16


Tip: Klik hierom de prijzen voor deze data bij alle reisorganisaties te checken.

Nabijgelegen vliegvelden Kaart St Petersburg
Vlakbij St Petersburg
Helsinki v.a. € 154
Tallinn v.a. € 89
Joensuu v.a. € 365
Kuopio v.a. € 315
Tampere v.a. € 236

Afstanden vanaf St Petersburg

Vliegtijd St Petersburg

Hoe lang is het vliegen naar St.Petersburg? De vluchtduur St. Petersburg is 3 uur.

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Israël
2. Noorwegen
3. Dalaman
4. Oujda
5. Isla Margarita