Vliegen naar St Petersburg

St Petersburg ligt in het westen van Rusland en grenst aan de Oostzee. Jaarlijks meren verschillende, luxe cruiseschepen aan in de haven van St. Petersburg. Het Hermitage St....   

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets St Petersburg voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar St Petersburg vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de St Petersburg Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe St Petersburg vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets St Petersburg vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets St Petersburg te vinden!
  • Lastminute vliegen naar St Petersburg kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar St Petersburg in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje St Petersburg boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht St Petersburg in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alert



beschikbaar komt.

Vliegtijd St Petersburg

Hoe lang is het vliegen naar St.Petersburg? De vluchtduur St. Petersburg is 3 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten St Petersburg

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
Expedia vlucht + 3N Hotel
- *
VliegWinkel.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket St Petersburg o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis St Petersburg met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar St Petersburg. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets St Petersburg zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016