Vliegen naar Sevilla

In de Zuid Spaanse regio Andalusië ligt de stad met het grootste historische centrum van Europa: Sevilla lokaal bekend als Seville. De stad waar de tapas zijn uitgevonden en...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Sevilla voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Sevilla

... de geboorteplaats van de flamenco.

Goedkoop vliegticket naar Sevilla
Met onze gratis Flight-Alert service vlieg je altijd tegen de beste prijs. Jij bepaalt de datum van je reis en de prijs die je wil betalen voor een vliegticket Sevilla. Wij vergelijken vervolgens dagelijks alle tarieven van alle vliegtuigmaatschappijen. Jij bepaalt of je dagelijks of wekelijks updates wil ontvangen over de prijzen voor vliegtickets Sevilla. Dit scheelt je een hoop onnodig en tijdrovend zoekwerk!

Bezienswaardigheden tijdens een vakantie in Sevilla
In de stad zijn talloze restaurantjes, bars en terrasjes. Bovendien heeft Sevilla veel echt unieke bezienswaardigheden. Het koninklijk paleis, het Alcazar, heeft een bijzonder uiterlijk door de combinatie van Moorse en christelijke architectuur. Het paleis wordt nog steeds gebruikt door de koninklijke familie. Het symbool van de stad de klokkentoren Giralda is eveneens ene bezoek waard. De toren is het symbool van de stad en van bovenaf op de toren heb je een mooi uitzicht. Naast de Giralda bevindt zich de Kathedraal Maria de la Sede. Deze gotische kathedraal is volgens kenners het grootste gotische kerkgebouw ter wereld. Binnen in de kathedraal is tevens het praalgraf van de de ontdekkingsreiziger Christoffel Columbus. De rivier de Guadalquivir stroomt tot in het hart van de stad, de Torre del Oro ligt aan deze rivier.

Vliegtijd Sevilla, welke luchthaven?
De vluchtduur naar Sevilla bedraagt met een rechtstreekse vlucht nog geen 3 uur. Het is zeker de moeite waard om verschillende luchthavens voor vertrek te vergelijken. Kijk eens naar een vertrek vanaf Eindhoven en/of Düsseldorf. Het internationale vliegveld van Sevilla, San Pablo International Airport, ligt ongeveer zo'n 10 kilometer ten noordoosten van de stad. Elk halfuur gaat de 'Aeropuerto Especial', de speciale shuttlebus richting het centrum van Sevilla. Deze brengt je voor nog geen 3,- naar de binnenstad. Je verplaatsen in de stad zelf kan uitstekend per fiets, het is een populair vervoersmiddel in Sevilla. Daarnaast is het openbaar vervoerssysteem erg modern. De metro is in 2009 geopend en er zijn veel bussen.

Beste reistijd bezoek aan Sevilla
Sevilla heeft een mediterraan klimaat met zeer warme zomers. De temperatuur in juli en augustus kan zo boven de 40 graden uitstijgen. In het oude centrum van Sevilla hangen daarom ook doeken boven de straten om voor schaduw te zorgen. Deze warme maanden zijn misschien niet ideaal voor een intensieve stedentrip. De temperatuur is in de lente en herfst daarvoor meer geschikt. De temperatuur is dan rond de 23 graden en de kans op neerslag klein.

Goedkoop naar Sevilla vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Sevilla Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sevilla vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Sevilla vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Sevilla te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Sevilla kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Sevilla in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Sevilla boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Sevilla in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Vliegtijd Sevilla

Hoe lang is het vliegen naar Sevilla? De vluchtduur bij een rechtstreekse vlucht is nog geen 3 uur vanaf Schiphol.

Bijkomende kosten bij vluchten Sevilla

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
TUIfly
 € 15,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
Transavia
- *
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
Vueling
- *
Expedia vlucht + 3N Hotel
- *
WTC Fly + Drive
- *
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Sevilla o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Sevilla met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Sevilla. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sevilla zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016