Vliegen naar Seoul

Vliegen naar Seoul? De hoofdstad van Zuid-Korea mag niet ontbreken bij een bezoek aan het land. Deze stad is het politieke, sociale, economische en culturele centrum en je kunt er...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Seoul voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Seoul vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Seoul vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Seoul te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Seoul? Geef je op voor de Seoul Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Seoul vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Seoul kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Seoul in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Seoul boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Seoul in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Seoul als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Seoul

Hoe lang is het vliegen naar Seoul? Er zijn helaas geen rechtstreekse vluchten naar Seoul. Reken daarom op een totale reistijd van minimaal zo'n 15 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Seoul

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
China Airlines
- *
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Seoul o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Seoul met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Seoul. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Seoul zijn het laatste gecheckt op 05-12-2016