Zoek goedkope vliegtickets naar Sault Sainte Marie

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Sault Sainte Marie!

Vergelijk alle vliegtickets naar Sault Sainte Marie voor jouw vertrekdatum

Sault Sainte Marie is een stad in het Algoma district in de Canadese provincie Ontario met een inwoner van ongeveer 80.000. Sault Sainte Marie ligt aan de gelijknamige rivier...   Lees meer

Vliegen naar Sault Sainte Marie

Zoek op datum

Klik op de prijzen voor meer informatie over de aanbieding. Voor de prijzen op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Sault Sainte Marie vanaf € 769

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Sault Sainte Marie, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Sault Sainte Marie voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties :
Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Sault Sainte Marie

Goedkoop naar Sault Sainte Marie? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Sault Sainte Marie flight alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sault Sainte Marie vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Sault Sainte Marie te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Sault Sainte Marie kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Sault Sainte Marie in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Sault Sainte Marie boek je zelden korter dan 21 dagen voor vertrek. Wacht dus niet te lang als je goedkoop naar Sault Sainte Marie wilt vliegen!
  5. 5 Goedkoop vliegen naar Sault Sainte Marie in 2015? Blijf een nachtje extra & bespaar : Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Lees meer over Sault Sainte Marie

... de Sainte Marys river.

Sault Sainte Marie is een Canadese stad in het Franse gedeelte van Canada waardoor de voertaal over het algemeen Frans is. U zult echter hoogstwaarschijnlijk niet in de problemen komen als u de Engelse taal beheerst en uw Frans wat minder goed is! 

In de stad wordt elk jaar in Februari het Bon Soo winter carnival en in de lente het Algoma Fall Festival georganiseerd. Aanraders!

Sault Sainte Marie heeft een eigen vliegveld ten westen van de stad. De luchthaven van Sault Sainte Marie heet ook heel simpel Sault Sainte Marie airport. Het duurt ongeveer een half uur om vanaf het vliegveld naar de binnenstad van te rijden.

Het is helaas niet mogelijk om direct te vliegen op Sault Sainte Marie. U zult dus op uw reis tenminste één overstap moeten maken om uw reis af te ronden, hoogst waarschijnlijk zal de overstap in de Verenigde Staten of in Toronto plaats vinden.

Meer over Sault-Sainte-Marie

Bijkomende kosten bij vliegreizen Sault Sainte Marie
Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Ebookers € 0,00 De prijzen die worden getoond zijn inclusief boekingskosten, toeslagen en belastingen.
KLM € 10,00
VliegWinkel.nl € 27,00 - € 29,00 Voor een boeking voor één persoon wordt er ¤27,- aan dossierkosten in rekening gebracht, voor 2 of meer personen is dit ¤29,-
CheapTickets € 27,00 - € 29,00 Vliegticketprijzen zijn exclusief ¤27,- (1 persoon) of ¤29,- (2 of meer personen) reserveringskosten per boeking.
Tix € 25,00 - € 30,00 De toeslag heet hier niet reserverings- maar administratiekosten.
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 Bij WTC.nl - World Ticket Center geldt een eenmalige toeslag van ¤39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
Vliegtickets.nl € 29,50 Voor telefonische boekingen van vluchten zijn de reserveringskosten niet ¤29,50 maar ¤35,00 per boeking.
Schipholtickets € 25,00 Bij telefonische boekingen of per mail wordt er ¤40,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. ¤25,-
Expedia vlucht + 7N Hotel € 0,00 Boekingskosten en andere toeslagen zijn al in de ticketprijs inbegrepen.
Arkefly € 15,00 - € 20,00 Naast de reserveringskosten is er een verplichte toeslag van ¤2,50 calamiteitenfonds per boeking. Bij reizen met eigen vervoer en losse vliegtickets bedragen de reserveringskosten ¤15,-
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Sault Sainte Marie o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen daarnaast toeslagen voor het inchecken van bagage, zitplaatsreservering, betalen met creditcard en sommige andere betaalmethodes. Ook verzekeringen zijn overal optioneel. In alle gevallen moet het totaalbedrag duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Sault Sainte Marie met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Sault Sainte Marie. Je boekt direct via de website van bovenstaande aanbieders, Wij verwijzen je graag naar hun website voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sault Sainte Marie zijn het laatste gecheckt op 13-05-2015
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden

Goedkoopste vliegtickets Sault Sainte Marie

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

» Vliegtickets Amsterdam (AMS) - Sault Sainte Marie (YAM)
Heen 09/01/16 Retour 12/02/16


Tip: Klik hierom de prijzen voor deze data bij alle reisorganisaties te checken.
Beta

Nabijgelegen vliegvelden
Vlakbij Sault Sainte Marie
Pellston v.a. € 1024
Alpena v.a. € 1578
Traverse City v.a. € 815
Marquette v.a. € 928
Ford Airport Iron Mountain v.a. € -

Afstanden vanaf Sault Sainte Marie

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Krakau
2. Pula
3. Belfast
4. Montpellier
5. Tanger