Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Sault Sainte Marie!

Sault Sainte Marie is een stad in het Algoma district in de Canadese provincie Ontario met een inwoner van ongeveer 80.000. Sault Sainte Marie ligt aan de gelijknamige rivier...

Lees meer

... de Sainte Marys river.

Sault Sainte Marie is een Canadese stad in het Franse gedeelte van Canada waardoor de voertaal over het algemeen Frans is. U zult echter hoogstwaarschijnlijk niet in de problemen komen als u de Engelse taal beheerst en uw Frans wat minder goed is! 

In de stad wordt elk jaar in Februari het Bon Soo winter carnival en in de lente het Algoma Fall Festival georganiseerd. Aanraders!

Sault Sainte Marie heeft een eigen vliegveld ten westen van de stad. De luchthaven van Sault Sainte Marie heet ook heel simpel Sault Sainte Marie airport. Het duurt ongeveer een half uur om vanaf het vliegveld naar de binnenstad van te rijden.

Het is helaas niet mogelijk om direct te vliegen op Sault Sainte Marie. U zult dus op uw reis tenminste één overstap moeten maken om uw reis af te ronden, hoogst waarschijnlijk zal de overstap in de Verenigde Staten of in Toronto plaats vinden.

Lees minder

Meer over Sault-Sainte-Marie

Deel dit met je vrienden :

Vliegen naar Sault Sainte Marie

Zoek op datum

Klik op de prijzen om naar de website van de aanbieder te gaan voor meer informatie over de vlucht. Alle prijzen voor vliegtickets op jouw reisdata vergelijken? Vul dan jouw voorkeursdata in en bekijk alle prijzen.

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Zoek goedkope vliegtickets naar Sault Sainte Marie voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties :
Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Sault Sainte Marie

Goedkoop naar Sault Sainte Marie? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Sault Sainte Marie flight alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sault Sainte Marie vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger de vliegtickets Sault Sainte Marie zijn. Speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Sault Sainte Marie te vinden!
  3. 3 Goedkoop vliegen naar Sault Sainte Marie? Blijf een nachtje extra & bespaar op je vliegtickets Sault Sainte Marie ! Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is voor vliegreizen Sault Sainte Marie en kies die heen en retour!
  4. 4 Lastminute vliegen naar Sault Sainte Marie kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Sault Sainte Marie in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  5. 5 Goedkope vliegtickets Sault Sainte Marie boek je zelden korter dan 21 dagen voor vertrek. Wacht dus niet te lang als je goedkoop naar Sault Sainte Marie wilt vliegen!
Overzicht bijkomende kosten van airlines en reisbureaus
Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Ebookers € 0,00 per reservering
KLM € 10,00 per reservering De prijzen worden exclusief 10,00 boekingskosten getoond(per boeking). Er kunnen optionele kosten worden verbonden aan bagage, reisverzekeringen en specifieke betaalmethodes.
VliegWinkel.nl € 27,50 per reservering Alle prijzen die getoond worden zijn exclusief 27,50 boekingskosten(per boeking). Er kunnen optionele kosten worden verbonden aan bagage, verzekeringen en specifieke betaalmethodes.
CheapTickets € 27,00 per reservering Alle getoonde prijzen zijn exclusief 27,00 boekingskosten. Er kunnen nog kosten bijkomen voor bagage, reisverzekeringen en specifieke betaalmethodes.
Tix € 20,00 per reservering Alle getoonde tarieven zijn exclusief 20,00 boekingskosten(per boeking). Er kunnen optionele kosten bijkomen in de vorm van reisverzekeringen en specifieke betaalmethodes.
World Ticket Center € 10,00 - € 85,00 per reservering Voor online boekingen geldt er 10 t/m 40 charge per persoon. De kosten worden berekend op basis van de vliegtuigmaatschappij waarmee u zult vliegen. Afhankelijk van uw klantniveau, gelden er administratiekosten per boeking. De klantniveaus gelden als volgt (kosten telefonisch boeken/kosten online boeken): nieuwe klant 45/ 39, Bronze 30/ 25, Silver 30/ 15 en Gold 0. Er kunnen tevens extra kosten zijn verbonden aan bagage, reisverzekeringen en betaalmethodes buiten IDeal.
Vliegtickets.nl € 29,50 per reservering Alle prijzen zijn exclusief 29,50 boekingskosten (per boeking). Voor telefonische boekingen is dit 35,00. Er kunnen nog kosten bijkomen voor bagage, reisverzekeringen en specifieke betaalmethodes.
Schipholtickets € 25,00 per reservering Bij sommige reserveringen worden dossierkosten berekend voor de afhandeling van de reservering. Dit zijn administratiekosten en zijn maximaal 25 voor een online boeking. Indien u kiest voor een betaling met uw credit card dan wordt eenmalig 12 gerekend. Er kunnen tevens kosten worden berekend over bagage.
Expedia vlucht + 7N Hotel € 0,00 per reservering
ArkeFly € 17,50 per reservering Alle getoonde prijzen zijn exclusief 15,00 boekingskosten en 2,50 calamiteitenfonds per boeking. Er kunnen optionele kosten berekend worden voor bagage, reisverzekeringen en specifieke betaalmethodes.
Vliegennaar.nl vergelijkt op basis van vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus berekenen daarnaast per boeking nog een dossier- of servicefee die wij helaas niet vooraf inzichtelijk kunnen maken. Lowcost airlines berekenen daarnaast vaak een toeslag voor het inchecken van bagage en vaak betaal je ook voor het gebruik van een creditcard een toeslag. In al deze gevallen moet het totaalbedrag echter altijd duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betalen via IDEAL (directe overschrijving per bank) is vrijwel altijd gratis! Je doet je boeking altijd op de website van de aanbieder, Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen. Wij verwijzen je dan ook graag door naar hun website voor verdere, gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 29-08-2014

Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden

Vlakbij Sault Sainte Marie

Pellston v.a. € 971
Alpena v.a. € 832
Traverse City v.a. € 767
Marquette v.a. € 765
Ford Airport Iron Mountain v.a. € -

Afstanden vanaf Sault Sainte Marie

Meest bekeken deals!

Geef je waardering! Over Sault Sainte Marie
Score 3 | 2 Stemmen

Nieuwste bestemmingen

1. Pointe-Noire
2. Letland
3. Melbourne
4. Melbourne Florida
5. Griekse eilanden