Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Sault Sainte Marie!

Vergelijk alle vliegtickets naar Sault Sainte Marie voor jouw vertrekdatum

Sault Sainte Marie is een stad in het Algoma district in de Canadese provincie Ontario met een inwoneraantal van ongeveer 80.000. Sault Sainte Marie ligt aan de gelijknamige...   Lees meer

Vliegen naar Sault Sainte Marie

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen Sault Sainte Marie op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Sault Sainte Marie vanaf € 0

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Sault Sainte Marie, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

 • Schiphol tickets Sault Sainte Marie
  -
 • Vliegtickets.nl aanbieding Sault Sainte Marie
  -
 • Vliegtarieven Sault Sainte Marie
  -
 • Tix.nl tickets Amsterdam Sault Sainte Marie
  -
 • WTC Sault Sainte Marie
  -
 • KLM Sault Sainte Marie
  -
 • Vliegwinkel Schiphol Sault Sainte Marie
  -
 • KLM vlucht + trein vanaf Antwerpen
  -
 • info icon
 • Schiphol tickets Sault Sainte Marie
  -
 • Vliegtickets.nl aanbieding Sault Sainte Marie
  -
 • Vliegtarieven Sault Sainte Marie
  -
 • Tix.nl tickets Amsterdam Sault Sainte Marie
  -
 • WTC Sault Sainte Marie
  -
 • KLM Sault Sainte Marie
  -
 • Vliegwinkel Schiphol Sault Sainte Marie
  -
 • KLM vlucht + trein vanaf Antwerpen
  -
0 aanbieders v.a. € 0,- tot € 0,- Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Sault Sainte Marie voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties : extra opties
zoek knop

Flexibel met je reisdata?

Tickets Sault Sainte Marie boeken als de prijs het laagst is?

in de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

Zoek en vergelijk nu

Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Lees meer over reizen naar Sault Sainte Marie

... rivier de Sainte Marys river.

 

Sault Sainte Marie is een Canadese stad in het Franse gedeelte van Canada waardoor de voertaal over het algemeen Frans is. U zult echter hoogstwaarschijnlijk niet in de problemen komen als u de Engelse taal beheerst en uw Frans wat minder goed is! 

In de stad wordt elk jaar in februari het Bon Soo winter carnaval en in de lente het Algoma Fall Festival georganiseerd. Aanraders!

 

Sault Sainte Marie heeft een eigen vliegveld ten westen van de stad. De luchthaven van Sault Sainte Marie heet ook heel simpel Sault Sainte Marie airport. Het duurt ongeveer een half uur om vanaf het vliegveld naar de binnenstad van te rijden.

 

Het is helaas niet mogelijk om direct te vliegen op Sault Sainte Marie vanuit Nederland. U zult dus op uw reis tenminste één overstap moeten maken om uw reis af te ronden, hoogst waarschijnlijk zal de overstap in de Verenigde Staten of in Toronto plaats vinden.

Goedkoop naar Sault Sainte Marie? 5 Tips:

 1. 1 Geef je op voor de Sault Sainte Marie Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sault Sainte Marie vliegticket aanbiedingen!
 2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Sault Sainte Marie te vinden!
 3. 3 Lastminute vliegen naar Sault Sainte Marie kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Sault Sainte Marie in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
 4. 4 Goedkope vliegtickets Sault Sainte Marie boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
 5. 5 Goedkope vlucht Amsterdam Sault Sainte Marie in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Bijkomende kosten bij vliegreizen Sault Sainte Marie

Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Schipholtickets € 29,50 - € 35,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er €35,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. €29,50,-
Vliegtickets.nl € 29,50
Vliegtarieven € 29,50 Vliegtarieven hanteert een eenmalige toeslag van €29,50 per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt
Tix € 25,00 - € 30,00
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van €39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
KLM € 10,00
VliegWinkel.nl € 29,50 Voor een boeking wordt er €29,50 aan dossierkosten in rekening gebracht.
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Sault Sainte Marie o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Sault Sainte Marie met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Sault Sainte Marie. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sault Sainte Marie zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden Kaart Sault Sainte Marie
Vlakbij Sault Sainte Marie
Pellston v.a. € -
Alpena v.a. € -
Traverse City v.a. € 845
Marquette v.a. € 884
Ford Airport Iron Mountain v.a. € -

Afstanden vanaf Sault Sainte Marie

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Tbilisi
2. Griekenland
3. Pittsburgh
4. Memphis
5. Aalesund