Vliegen naar Sault Sainte Marie

Sault Sainte Marie is een stad in het Algoma district in de Canadese provincie Ontario met een inwoneraantal van ongeveer 80.000. Sault Sainte Marie ligt aan de gelijknamige...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Sault Sainte Marie voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Sault Sainte Marie

... rivier de Sainte Marys river.

 

Sault Sainte Marie is een Canadese stad in het Franse gedeelte van Canada waardoor de voertaal over het algemeen Frans is. U zult echter hoogstwaarschijnlijk niet in de problemen komen als u de Engelse taal beheerst en uw Frans wat minder goed is! 

In de stad wordt elk jaar in februari het Bon Soo winter carnaval en in de lente het Algoma Fall Festival georganiseerd. Aanraders!

 

Sault Sainte Marie heeft een eigen vliegveld ten westen van de stad. De luchthaven van Sault Sainte Marie heet ook heel simpel Sault Sainte Marie airport. Het duurt ongeveer een half uur om vanaf het vliegveld naar de binnenstad van te rijden.

 

Het is helaas niet mogelijk om direct te vliegen op Sault Sainte Marie vanuit Nederland. U zult dus op uw reis tenminste één overstap moeten maken om uw reis af te ronden, hoogst waarschijnlijk zal de overstap in de Verenigde Staten of in Toronto plaats vinden.

Goedkoop naar Sault Sainte Marie vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Sault Sainte Marie Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sault Sainte Marie vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Sault Sainte Marie vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Sault Sainte Marie te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Sault Sainte Marie kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Sault Sainte Marie in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Sault Sainte Marie boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Sault Sainte Marie in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Sault Sainte Marie

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
- *
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Sault Sainte Marie o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Sault Sainte Marie met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Sault Sainte Marie. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sault Sainte Marie zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016