Zoek goedkope vliegtickets naar Sault Sainte Marie

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Sault Sainte Marie!

Vergelijk alle vliegtickets naar Sault Sainte Marie voor jouw vertrekdatum

Sault Sainte Marie is een stad in het Algoma district in de Canadese provincie Ontario met een inwoner van ongeveer 80.000. Sault Sainte Marie ligt aan de gelijknamige rivier...   Lees meer

Vliegen naar Sault Sainte Marie

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen Sault Sainte Marie op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Sault Sainte Marie vanaf € 834

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Sault Sainte Marie, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Sault Sainte Marie voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties :
Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Sault Sainte Marie

Goedkoop naar Sault Sainte Marie? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Sault Sainte Marie flight alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sault Sainte Marie vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Sault Sainte Marie te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Sault Sainte Marie kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Sault Sainte Marie in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Sault Sainte Marie boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  5. 5 Goedkoop vliegen naar Sault Sainte Marie in 2015? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Lees meer over Sault Sainte Marie

... de Sainte Marys river.

Sault Sainte Marie is een Canadese stad in het Franse gedeelte van Canada waardoor de voertaal over het algemeen Frans is. U zult echter hoogstwaarschijnlijk niet in de problemen komen als u de Engelse taal beheerst en uw Frans wat minder goed is! 

In de stad wordt elk jaar in Februari het Bon Soo winter carnival en in de lente het Algoma Fall Festival georganiseerd. Aanraders!

Sault Sainte Marie heeft een eigen vliegveld ten westen van de stad. De luchthaven van Sault Sainte Marie heet ook heel simpel Sault Sainte Marie airport. Het duurt ongeveer een half uur om vanaf het vliegveld naar de binnenstad van te rijden.

Het is helaas niet mogelijk om direct te vliegen op Sault Sainte Marie. U zult dus op uw reis tenminste één overstap moeten maken om uw reis af te ronden, hoogst waarschijnlijk zal de overstap in de Verenigde Staten of in Toronto plaats vinden.

Meer over Sault-Sainte-Marie

Bijkomende kosten bij vliegreizen Sault Sainte Marie
Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Ebookers € 0,00 - € 100,00 De belastingen die in rekening worden gebracht zijn voor iedere luchtvaartmaatschappij anders.
KLM € 10,00
VliegWinkel.nl € 27,00 - € 29,00 Voor een boeking voor n persoon wordt er 27,- aan dossierkosten in rekening gebracht, voor 2 of meer personen is dit 29,-
CheapTickets € 27,00 - € 29,00 Vliegticketprijzen zijn exclusief €27,- (1 persoon) of €29,- (2 of meer personen) reserveringskosten per boeking.
Tix € 25,00 - € 30,00
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van €39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
Vliegtickets.nl € 29,50
Schipholtickets € 25,00 - € 40,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er €40,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. €25,-
Expedia vlucht + 7N Hotel € 0,00
TUIfly € 15,00 Hou tevens rekening met de verplichte toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Barcelona o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Barcelona met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Barcelona. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sault Sainte Marie zijn het laatste gecheckt op 15-10-2015
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Deal Date Spotter

Goedkoopste vliegtickets Sault Sainte Marie

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

» Vliegtickets Amsterdam (AMS) - Sault Sainte Marie (YAM)
Heen 18/09/16 Retour 18/10/16


Tip: Klik hierom de prijzen voor deze data bij alle reisorganisaties te checken.
Beta

Nabijgelegen vliegvelden
Vlakbij Sault Sainte Marie
Pellston v.a. € 999
Alpena v.a. € 954
Traverse City v.a. € 878
Marquette v.a. € 893
Ford Airport Iron Mountain v.a. € -

Afstanden vanaf Sault Sainte Marie

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. München
2. St. Gallen Altenrhein
3. Thailand
4. de Antillen
5. Akron