Vliegen naar Rotorua

Rotorua is een stad met iets minder dan 60.000 inwoners. Veel toeristen komen naar de stad om te kijken naar de geisers of om te ontspannen in een van de vele verwarmde...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Rotorua voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Rotorua

... modderpoelen. Een van de bekendste geisers is de Pohutu Geyser, deze kan wel tot 30 meter hoog spuwen! Hij doet dit gemiddeld 20 keer per dag. Verder heeft Rotorua wel 17 meren waar veel water activiteiten mogelijk zijn, zoals: vissen, waterskiën, zwemmen etc.

Qua temperatuur zit je in Rotorua eigenlijk het hele jaar goed, met de koudste temperatuur in de winter van 12 graden heb je eigenlijk niks te klagen!

De meeste toeristen brengen een bezoek aan Rotorua in Nieuw Zeeland als onderdeel van een rondreis over Noordereiland van Nieuw Zeeland. Roturua staat bekend om de Maori cultuur en hoort dus zeker thuis bij de echte must sees!

In die gevallen waarin je over Nieuw Zeeland wilt reizen is het meestal ook gunstiger om bijvoorbeeld naar Auckland te vliegen (op nog geen 200 km van Rotorua). Dat is namelijk veel goedkoper dan vliegen naar Rotorua. Wil je direct naar Rotarua Nieuw Zeeland, dan tref je de actuele vliegtickets aanbiedingen op deze pagina!

Goedkoop naar Rotorua vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Rotorua vinden? Geef je op voor de Rotorua Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Rotorua vliegticket aanbiedingen!
  • Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Rotorua te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Rotorua kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Rotorua in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Rotorua boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Amsterdam Rotorua in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Vliegtijd Rotorua

Hoe lang is het vliegen naar Rotorua? De vliegtijd naar Rotorua bedraagt 33 uur en 10 minuten. Dit is inclusief een overstap van 7 uur en 40 minuten in Kanton. De laatste overstap van 2 uur is in Auckland.

Bijkomende kosten bij vluchten Rotorua

Aanbieder
Reserveringskosten
Schipholtickets
 € 30,- -  € 35,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Rotorua o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Rotorua met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Rotorua. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Rotorua zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016