Vliegen naar Pula

Vliegen naar Pula? Voor alle Kroatië fans die op zoek zijn naar goedkope vliegtickets naar Pula is er goed nieuws: je kunt nu in de zomermaanden namelijk ook met TUI vanaf...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Pula voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Pula

... Schiphol naar Pula vliegen en dat betekend een aanzienlijke neerwaartse druk op de vliegtarieven!

Vluchtduur Amsterdam Pula
De vliegtijd van een vlucht Amsterdam - Pula, of Eindhoven - dan wel Düsseldorf - Pula is meestal niet veel meer dan 4.5 uur. De luchthaven ligt op slechts 6 kilometer van het stadje. In de meeste gevallen duurt je transfer naar je hotel vanaf het vliegveld van Pula dan ook in minder dan een half uur.

Tip: vlieg je met TUI naar Pula en ben je langer dan 1.70 meter? Vaak kan je voor slechts een paar tientjes extra Comfort Class reizen - dan zit je super comfortabel met heel veel extra beenruimte. 

Vakantie in Pula 
In deze geliefde Kroatische badplaats geniet je niet alleen van de zon, zee en het strand, Pula kent ook een interessante historie. Pula komt is ontstaan rond de 5e eeuw voor christus en is sindsdien aan Oostenrijk, Hongarije, Italië, Joegoslavië en uiteindelijk Kroatië verbonden geweest. De vele culturen zijn goed terug te zien in Pula's prachtige architectuur.

In Pula is er voor ieder wat wils, uitgebreide culturele tochten naar één van de vele bezienswaardigheden, een sportieve vakantie met activiteiten als snorkelen, duiken en zeilen of voor degene die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie aan het strand.

Het klimaat van Pula is in de zomermaanden heerlijk: in juli en augustus ligt de temperatuur overdag rond de 28 graden Celsius. 's Nachts koelt het af naar 18 graden. In de wintermaanden is het er een stuk kouder en komt het kwik overdag vaak niet verder dan een graad of 10. 

Goedkoop naar Pula vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Pula Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Pula vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Pula vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Pula te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Pula kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Pula in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Pula boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Pula in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Vliegtijd Pula

Hoe lang is het vliegen naar Pula? De vliegtijd naar Pula bedraagt 4 uur en 40 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Pula

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
TUIfly
 € 15,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
Sunweb
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Pula o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Pula met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Pula. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Pula zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016