Vliegen naar Pisa

De Toscaanse stad Pisa (Italië) kent een wereldberoemd plein, Piazza dei Miracoli, gedomineerd door maar liefst vier prachtige gebouwen. De meest bekende is uiteraard de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Pisa voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Pisa

...en. De meest bekende is uiteraard de scheve toren van Pisa (Campanile), maar het samenspel met de dom (Duomo Santa Maria), de doop kapel (Baptisterium) en de begraafplaats Camposanto maken het plein van de wonderen echt wonderbaarlijk. Het ommuurde terrein wordt elk jaar door miljoenen mensen uit de hele wereld bezocht en werd niet onterecht uitgeroepen tot UNESCO werelderfgoed.

Goedkope vliegtickets Pisa
Als je goedkoop naar Pisa wil vliegen schrijf je dan in voor de gratis Fligt-Alert service. Deze service vergelijkt alle tarieven van alle luchtvaartmaatschappijen die naar Pisa vliegen. Vooraf bepaal jij de prijs en datum van je reis en de Flight-Alert service zoekt automatisch de beste optie. Dit scheelt je een hoop onnodig en frustrerend zoek werk. Je ontvangt dagelijks of wekelijks een update over de beste tarieven voor tickets Pisa.

Vliegen naar Pisa
Pisa ligt op ongeveer twee uur vliegen van Amsterdam. De luchthaven van Pisa, Aeroporto di Pisa Galileo Galilei ligt 2 km buiten de stad. Transavia heeft vrijwel dagelijks vluchten van Amsterdam richting Pisa, Galileo Galilei Airport (PSA). Maar ook RyanAir, te vinden onder Cheaptickets, biedt vaak goedkope vluchten aan. Je vertrekt dan vanaf Eindhoven, Maastricht of Düsseldorf (Weeze Airport) naar de Toscane.

Bezienswaardigheden in Pisa
De toren van Pisa moet je bij een bezoek aan Pisa absoluut bezoeken. De toren is gebouwd aan het einde van de 12de eeuw. Tijdens de bouw zijn de eerste verdiepingen scheef gebouwd waardoor de hele constructie tot de dag van vandaag scheef staat. Er zijn jaren en een hoop geld gespendeerd aan het recht maken van de toren. In 2008 is de toren eindelijk stabiel verklaard. Naast de toren staat een ander gebouw dat je moet bezoeken namelijk de dom van Pisa. De dom van Pisa is ouder dan aangrenzende toren van Pisa. De binnenkant is absoluut net zo mooi als de buitenkant van de dom. Het Piazza dei Miracoli is het belangrijkste plein van de stad. Het plein is erg belangrijk voor de wereldwijde middeleeuwse kunst.

Beste reistijd Pisa Italië
Pisa ligt in de Toscane en deze regio heeft een Middellands Zeeklimaat. Dit betekend dat de Thyreense zee en de ligging achter het Franse Corsica van invloed zijn op het klimaat. De zomers zijn bijvoorbeeld erg droog en warm. In de winter is het vrij zacht maar kan er erg veel neerslag vallen. De beste reistijd voor een bezoek zoals een stedentrip is de lente. De temperatuur is dan niet te heet en de kans op neerslag klein.

Vakantie in Pisa
Het centrum is niet al te groot, maar er zijn veel winkels en typische Italiaanse koffiebarretjes te vinden (waar je al voor 90 cent een heerlijke espresso aan de bar drinkt). Een bezoek aan Pisa kun je uitbreiden met een stedentrip Lucca, Sienna of Florence. Het treinenstelsel functioneert goed, dus je verplaatst je vaak het snelst en goedkoopst over de rails. Lange afstand bussen zijn iets duurder, maar rijden ook regelmatig. Let wel, vaak is het treinstation niet de hoofd opstap voor de bus en zijn er aparte busstations.

Goedkoop naar Pisa vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Pisa Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Pisa vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Pisa vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Pisa te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Pisa kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Pisa in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Pisa boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Pisa in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Vliegtijd Pisa

Hoe lang is het vliegen naar Pisa? De vliegtijd bij een rechtstreekse vlucht naar Pisa is 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Pisa

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Transavia
- *
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Pisa o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Pisa met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Pisa. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Pisa zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016