Zoek goedkope vliegtickets naar Pisa

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Pisa!

Vergelijk alle vliegtickets naar Pisa voor jouw vertrekdatum

De Toscaanse stad Pisa (Italie) kent een wereldberoemd plein, Piazza dei Miracoli, gedomineerd door maar liefst vier prachtige gebouwen. De meest bekende is uiteraard de scheve...   Lees meer

Vliegen naar Pisa

Zoek op datum

Klik op de prijzen voor meer informatie over de aanbieding. Voor de prijzen op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Pisa vanaf € 38

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Pisa, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Pisa voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties :
Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Pisa

Goedkoop naar Pisa? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Pisa flight alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Pisa vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Pisa te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Pisa kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Pisa in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Pisa boek je zelden korter dan 21 dagen voor vertrek.
  5. 5 Goedkoop vliegen naar Pisa in 2015? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Lees meer over Pisa

...meest bekende is uiteraard de scheve toren van Pisa (Campanile), maar het samenspel met de dom (Duomo Santa Maria), de doop kapel (Baptisterium) en de begraafplaats Camposanto maken het plein van de wonderen echt wonderbaarlijk. Het ommuurde terrein wordt elk jaar door miljoenen mensen uit de hele wereld bezocht en werd niet onterecht uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed.

Het centrum is niet al te groot, maar er zijn veel winkels en typische Italiaanse koffiebarretjes te vinden (waar je al voor 90 cent een heerlijke espresso aan de bar drinkt). Een bezoek aan Pisa kun je uitbreiden met een stedentrip Lucca, Sienna of Florence. Het treinenstelsel functioneert goed, dus je verplaatst je vaak het snelst en goedkoopst over de rails. Lange afstand bussen zijn iets duurder, maar rijden ook regelmatig. Let wel, vaak is het treinstation niet de hoofd opstap voor de bus en zijn er aparte busstations.

Pisa ligt op nog geen twee uur vliegen van Amsterdam. Transavia heeft vrijwel dagelijks vluchten van Amsterdam richting Pisa, Galileo Galilei Airport (PSA). Maar ook RyanAir, te vinden onder Cheaptickets, biedt vaak goedkope vluchten aan. Je vetrekt dan vanaf Eindhoven, Maastricht of Dusseldorf (Weeze Airport) naar Toscane.

Meer over Pisa

Bijkomende kosten bij vliegreizen Pisa
Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
CheapTickets € 27,00 - € 29,00 Vliegticketprijzen zijn exclusief ¤27,- (1 persoon) of ¤29,- (2 of meer personen) reserveringskosten per boeking.
Vliegtickets.nl € 29,50
Tix € 25,00 - € 30,00
Transavia € 0,00
Schipholtickets € 25,00 - € 40,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er ¤40,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. ¤25,-
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 Bij WTC.nl - World Ticket Center geldt een eenmalige toeslag van ¤39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
GoedkoopsteStedentrip € 0,00 - € 25,00 Goedkoopstestedentrip.nl vergelijkt aanbieders van stedentrips. De bijkomende kosten staan per aanbieder op de website.
VliegWinkel.nl € 27,00 - € 29,00 Voor een boeking voor één persoon wordt er ¤27,- aan dossierkosten in rekening gebracht, voor 2 of meer personen is dit ¤29,-
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Pisa o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking ¤ 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Pisa met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Pisa. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Pisa zijn het laatste gecheckt op 21-08-2015
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Deal Date Spotter

Goedkoopste vliegtickets Pisa

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

» Vliegtickets Brussel (BRU) - Pisa (PSA)
Heen 03/10/15 Retour 10/10/15

» Vluchten Amsterdam (AMS) - Pisa (PSA)
Heen 05/10/15 Retour 08/10/15

» Vliegreizen Eindhoven (EIN) - Pisa (PSA)
Heen 14/10/15 Retour 18/10/15


Tip: Klik hierom de prijzen voor deze data bij alle reisorganisaties te checken.
Beta

Nabijgelegen vliegvelden
Vlakbij Pisa
Florence v.a. € 38
Bologna v.a. € 42
Parma v.a. € 50
Bastia v.a. € 248
Forli v.a. € 589

Afstanden vanaf Pisa

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Heraklion
2. Beijing
3. de Bahamas
4. Servie
5. Boekarest