Vliegen naar Phuket

Phuket is de naam van zowel het eiland van Thailand, als de gelijknamige provincie, district en hoofdstad. Het is qua oppervlakte het grootste schiereiland van Thailand. Het is...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Phuket voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Phuket vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Phuket vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Phuket te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Phuket? Geef je op voor de Phuket Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Phuket vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Phuket kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Phuket in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Phuket boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Phuket in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Phuket als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Phuket

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Tix
 € 25,-
China Airlines
- *
Qatar Airways
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Phuket o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Phuket met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Phuket. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Phuket zijn het laatste gecheckt op 05-12-2016