Vliegen naar Pescara

Pescara is een Italiaanse stad aan de Adriatische Zee, gelegen in de regio Abruzzo. Pescara zelf heeft een prachtig zandstrand en een gezellige boulevard. Pescara heeft een...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Pescara voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Pescara

...eft een aantal erg mooi en leuke plekken die een bezoekje waard zijn waaronder de Pescara Cathedral. Pescara heeft ook een jaarlijks internationaal jazz festival genaamd Pescara Jazz, Pescara Jazz bestaat als sinds 1969 en is sindsdien één van de meest gerenommeerde jazz festivals van Europa.

Goedkope vluchten naar Pescara?
Hoe kan je nou goedkoop vliegen naar Psscara? Het vliegveld van Pescara genaamd Liberi International Airport ligt op een kleine 10 kilometer afstand van de binnenstad van Pescara vandaan. Vergelijk altijd de luchthavens van je vertrek bestemming, Brussel of Düsseldorf kan veel goedkoper zijn om van te vertrekken!
Huur op het vliegveld een auto of ga met de taxi naar Pescara. In Italië is het ook zeker aan te raden een scooter te huren en heerlijk zelf erop uit te trekken.

Het is ook een aanrader om naar Rome te vliegen, de hoofdstad van Italië ligt op zo'n 150 kilometer afstand van Pescara en vaak een goedkopere bestemming. Je kunt in Rome op het vliegveld een auto huren en naar Pescara reizen. Ook zijn de treinverbindingen in Italië doorgaans erg goed en goedkoop.

Goedkoop naar Pescara vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Pescara Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Pescara vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Pescara vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Pescara te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Pescara kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Pescara in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Pescara boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Pescara in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Pescara

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,- -  € 30,-
Schipholtickets
 € 30,- -  € 35,-
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Vliegtarieven
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Pescara o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Pescara met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Pescara. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Pescara zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016