Zoek goedkope vliegtickets naar Pescara

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Pescara!

Vergelijk alle vliegtickets naar Pescara voor jouw vertrekdatum

Pescara is een Italiaanse stad aan de Adriatische Zee, gelegen in de regio Abruzzo. Pescara zelf heeft een prachtig zandstrand en een gezellige boulevard. Pescara heeft een...   Lees meer

Vliegen naar Pescara

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen Pescara op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Pescara vanaf € 44

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Pescara, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

7 aanbieders v.a. € 44,- tot € 197,- Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Pescara voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties : extra opties
zoek knop
Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Lees meer over reizen naar Pescara

...eft een aantal erg mooi en leuke plekken die een bezoekje waard zijn waaronder de Pescara Cathedral. Pescara heeft ook een jaarlijks internationaal jazz festival genaamd Pescara Jazz, Pescara Jazz bestaat als sinds 1969 en is sindsdien één van de meest gerenommeerde jazz festivals van Europa.


Goedkope vluchten naar Pescara?
Hoe kan je nou goedkoop vliegen naar Psscara? Het vliegveld van Pescara genaamd Liberi International Airport ligt op een kleine 10 kilometer afstand van de binnenstad van Pescara vandaan. Vergelijk altijd de luchthavens van je vertrek bestemming, Brussel of Düsseldorf kan veel goedkoper zijn om van te vertrekken! Huur op het vliegveld een auto of ga met de taxi naar Pescara. In Italië is het ook zeker aan te raden een scooter te huren en heerlijk zelf erop uit te trekken.

Het is ook een aanrader om naar Rome te vliegen, de hoofdstad van Italië ligt op zo'n 150 kilometer afstand van Pescara en vaak een goedkopere bestemming. Je kunt in Rome op het vliegveld een auto huren en naar Pescara reizen. Ook zijn de treinverbindingen in Italië doorgaans erg goed en goedkoop.

Goedkoop naar Pescara? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Pescara Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Pescara vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Pescara te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Pescara kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Pescara in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Pescara boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  5. 5 Goedkope vlucht Amsterdam Pescara in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Bijkomende kosten bij vliegreizen Pescara

Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Tix € 25,00 - € 30,00
Schipholtickets € 29,50 - € 35,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er €35,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. €29,50,-
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van €39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
KLM € 10,00
Vliegtickets.nl € 29,50
Vliegtarieven € 29,50 Vliegtarieven hanteert een eenmalige toeslag van €29,50 per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt
VliegWinkel.nl € 29,50 Voor een boeking wordt er €29,50 aan dossierkosten in rekening gebracht.
Expedia vlucht + 3N Hotel € 0,00
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Pescara o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Pescara met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Pescara. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Pescara zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden Kaart Pescara
Vlakbij Pescara
Ancona v.a. € 37
Rome v.a. € 31
Perugia v.a. € 32
Napels v.a. € 60
Zadar v.a. € 42

Afstanden vanaf Pescara

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Noorwegen
2. Dalaman
3. Mason City
4. Griekenland
5. Isla Margarita