Zoek goedkope vliegtickets naar New Haven

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets New Haven!

Vergelijk alle vliegtickets naar New Haven voor jouw vertrekdatum

New Haven is de tweede stad van de in noord oost gelegen Amerikaanse staat Connecticut en tevens ook de 6e stad van de gehele regio New England. New Haven heeft 125.000 inwoners...   Lees meer

Vliegen naar New Haven

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen New Haven op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar New Haven vanaf € 1164

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets New Haven, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

3 aanbieders v.a. € 1164,- tot € 1167,- Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar New Haven voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties : extra opties
zoek knop

Flexibel met je reisdata?

Tickets New Haven boeken als de prijs het laagst is?

in de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

Vliegtickets Amsterdam - New Haven
Heen 12-09-2016 Retour 16-09-2016

Zoek en vergelijk nu

Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Lees meer over reizen naar New Haven

... en met als agglomeratie zelfs 600.000 burgers.

New Haven ligt aan de noordkust van de Long Island Sound en staat mede bekend om één van de meest beroemde en prestigieuze universiteiten ter wereld, namelijk de Yale University. De universiteit is immens belangrijk voor New Haven als de grootste belastingbetaler en grootste werkgever.

Centraal in New Haven ligt een national historic landmark in de vorm van een prachtig openbaar park genaamd New Haven Green. New Haven heeft de bijnaam Elm City oftwel Olm Stad verkregen door de eerste boom planting in Amerika met Olm Bomen.

New Haven heeft een eigen vliegveld genaamd Tweed New Haven regional airport op ongeveer 6 kilometer rijden van het centrum van New Haven vandaan.

Het is helaas niet mogelijk om direct te vliegen op het vliegveld van New Haven, dit komt omdat de enige bestemming voor passagiers op gevlogen wordt Philadelphia is. U zult dus minimaal eenmaal over moeten stappen om u reis naar New Haven af te ronden.U kunt er echter ook voor kiezen om op Boston of New York te vliegen wat beide op ongeveer anderhalf uur rijden van New Haven ligt. Het kan namelijk nogal veel geld schelen!

Goedkoop naar New Haven? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de New Haven Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe New Haven vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht New Haven te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar New Haven kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar New Haven in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets New Haven boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  5. 5 Goedkope vlucht Amsterdam New Haven in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Bijkomende kosten bij vliegreizen New Haven

Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Tix € 25,00 - € 30,00
KLM € 10,00
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van €39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
Schipholtickets € 29,50 - € 35,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er €35,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. €29,50,-
Vliegtickets.nl € 29,50
Vliegtarieven € 29,50 Vliegtarieven hanteert een eenmalige toeslag van €29,50 per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt
Expedia vlucht + 7N Hotel € 0,00
VliegWinkel.nl € 29,50 Voor een boeking wordt er €29,50 aan dossierkosten in rekening gebracht.
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets New Haven o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis New Haven met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar New Haven. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets New Haven zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden Kaart New Haven
Vlakbij New Haven
Hartford v.a. € 364
White Plains v.a. € 361
Newburgh v.a. € 364
New York v.a. € 352
Providence v.a. € 350

Afstanden vanaf New Haven

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Israël
2. Noorwegen
3. Dalaman
4. Oujda
5. Isla Margarita