Vliegen naar New Haven

New Haven is de tweede stad van de in noord oost gelegen Amerikaanse staat Connecticut en tevens ook de 6e stad van de gehele regio New England. New Haven heeft 125.000 inwoners...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets New Haven voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over New Haven

... en met als agglomeratie zelfs 600.000 burgers.

New Haven ligt aan de noordkust van de Long Island Sound en staat mede bekend om één van de meest beroemde en prestigieuze universiteiten ter wereld, namelijk de Yale University. De universiteit is immens belangrijk voor New Haven als de grootste belastingbetaler en grootste werkgever.

Centraal in New Haven ligt een national historic landmark in de vorm van een prachtig openbaar park genaamd New Haven Green. New Haven heeft de bijnaam Elm City oftwel Olm Stad verkregen door de eerste boom planting in Amerika met Olm Bomen.

New Haven heeft een eigen vliegveld genaamd Tweed New Haven regional airport op ongeveer 6 kilometer rijden van het centrum van New Haven vandaan.

Het is helaas niet mogelijk om direct te vliegen op het vliegveld van New Haven, dit komt omdat de enige bestemming voor passagiers op gevlogen wordt Philadelphia is. U zult dus minimaal eenmaal over moeten stappen om u reis naar New Haven af te ronden.
U kunt er echter ook voor kiezen om op Boston of New York te vliegen wat beide op ongeveer anderhalf uur rijden van New Haven ligt. Het kan namelijk nogal veel geld schelen!

Goedkoop naar New Haven vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de New Haven Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe New Haven vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets New Haven vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets New Haven te vinden!
  • Lastminute vliegen naar New Haven kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar New Haven in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje New Haven boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht New Haven in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten New Haven

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Vliegtarieven
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket New Haven o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis New Haven met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar New Haven. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets New Haven zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016