Vliegen naar Milaan

Milaan is de op één na grootste stad van Italië en tevens hoofdstad van de gelijknamige provincie Milaan. Milaan heeft als agglomeratie ongeveer vier miljoen...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Milaan voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Milaan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Milaan vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Milaan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Milaan? Geef je op voor de Milaan Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Milaan vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Milaan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Voor cheap flights Milaan in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Milaan boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Milaan in 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Milaan als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Milaan

Hoe lang is het vliegen naar Milaan? De vliegtijd naar Milaan bedraagt 1 uur en 40 minuten bij een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam Schiphol.

Bijkomende kosten bij vluchten Milaan

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
NS International
- *
Ryanair Touroperators
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Milaan o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Milaan met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Milaan. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Milaan zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017