Zoek goedkope vliegtickets naar Lourdes

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Lourdes!

Vergelijk alle vliegtickets naar Lourdes voor jouw vertrekdatum

Op bedevaart naar Lourdes? Wie een vliegticket naar Lourdes zoekt zal merken dat er geen directe vluchten vanaf Schiphol zijn en dat KLM een extreem lange vluchtduur heeft door de...   Lees meer

Vliegen naar Lourdes

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen Lourdes op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Lourdes vanaf € 98

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Lourdes, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

8 aanbieders v.a. € 98,- tot € 275,- Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Lourdes voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties : extra opties
zoek knop

Flexibel met je reisdata?

Tickets Lourdes boeken als de prijs het laagst is?

in de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

Vliegtickets Brussel - Lourdes
Heen 08-08-2016 Retour 12-08-2016

Vliegtickets Brussel - Lourdes
Heen 01-08-2016 Retour 15-08-2016

Bekijk meer data waarop we in de afgelopen 24 uur uitzonderlijk voordelige vluchten vonden

Zoek en vergelijk nu

Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Lees meer over reizen naar Lourdes

... overstap. Het meest comfortabel en tevens het voordeligste is het in dit geval om een vlucht Brussel Lourdes te boeken en naar Brussel te reizen per trein. Een directe vlucht naar Lourdes vanuit Brussel duurt namelijk maar 2 uur. Begin je jouw vertrek op Schiphol dan ben je in de regel minstens 6 uur onderweg.


Overstap tijdens vlucht Schiphol - Lourdes
KLM heeft overigens wel tenminste 1 vlucht Amsterdam Lourdes per dag maar je hebt wel een overstap in Parijs en in de praktijk vlieg je ook meestal met Air France. Dit heeft wel een belangrijk nadeel want ze laten je in Parijs van luchthaven wisselen. Je moet dus van de luchthaven Orly naar het vliegveld Charles de Gaulle reizen voor je aansluitende overstap. De afstand tussen deze twee luchthavens is maar liefst 46 kilometer! Er gaat een shuttle bus die (prijscheck 2016) 16 euro enkele reis kost. Ook de metro kost 19,- euro voor dit traject en beiden hebben een reistijd van minimaal 1 uur / 1 uur 15 minuten. Een taxi kan buiten de spits aanzienlijk vlotter zijn, maar doet er nog steeds ruim een half uur over en reken op tenminste 70,- voor de rit. Ben je met 3 of meer personen dan is dit natuurlijk de gunstiger optie.


Goedkoop naar Lourdes vliegen
Tip: begin minstens zes weken voor vertrek met zoeken. Last vliegtickets Lourdes zijn vaak eerder duurder dan voordeliger! Daarnaast adviseren we je om te kiezen voor een vertrek op maandag, dinsdag of woensdag dan zijn de vluchten meestal het voordeligste. Op vrijdag en zaterdag liggen de vluchttarieven juist weer hoger.


Luchthaven Lourdes
De luchthaven van Lourdes heeft als airport code LDE. Dit regionale vliegveld met 1 landingsbaan is behalve bij bedevaartgangers ook erg in trek bij iedereen die de stad Tarbes wil bezoeken. De volledige naam is overigens Tarbes Lourdes Pyrenees airport.

Goedkoop naar Lourdes? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Lourdes Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lourdes vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Lourdes te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Lourdes kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Lourdes in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Lourdes boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  5. 5 Goedkope vlucht Amsterdam Lourdes in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Bijkomende kosten bij vliegreizen Lourdes

Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Tix € 25,00 - € 30,00
Schipholtickets € 29,50 - € 35,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er €35,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. €29,50,-
KLM € 10,00
Vliegtickets.nl € 29,50
JetairFly € 0,00
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van €39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
Vliegtarieven € 29,50 Vliegtarieven hanteert een eenmalige toeslag van €29,50 per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Lourdes o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lourdes met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Lourdes. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lourdes zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden Kaart Lourdes
Vlakbij Lourdes
Pau v.a. € 142
Toulouse v.a. € 41
Biarritz v.a. € 41
Pamplona v.a. € 247
San Sebastian v.a. € 105

Afstanden vanaf Lourdes

Vliegtijd Lourdes

Hoe lang is het vliegen naar Lourdes? De vluchtduur is Amsterdam Lourdes is inclusief een tussenstop minimaal 6 uur. Vanaf Brussel vlieg je naar Lourdes in 2 uur. Mits je een directe vlucht hebt geboekt.

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Memphis
2. Tbilisi
3. Caracas
4. Pittsburgh
5. Aalesund