Vliegen naar Lourdes

Op bedevaart naar Lourdes? Wie een vliegticket naar Lourdes zoekt zal merken dat er geen directe vluchten vanaf Schiphol zijn en dat KLM een extreem lange vluchtduur heeft door de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lourdes voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Lourdes

... overstap. Het meest comfortabel en tevens het voordeligste is het in dit geval om een vlucht Brussel Lourdes te boeken en naar Brussel te reizen per trein. Een directe vlucht naar Lourdes vanuit Brussel duurt namelijk maar 2 uur. Begin je jouw vertrek op Schiphol dan ben je in de regel minstens 6 uur onderweg.

Overstap tijdens vlucht Schiphol - Lourdes
KLM heeft overigens wel tenminste 1 vlucht Amsterdam Lourdes per dag maar je hebt wel een overstap in Parijs en in de praktijk vlieg je ook meestal met Air France. Dit heeft wel een belangrijk nadeel want ze laten je in Parijs van luchthaven wisselen. Je moet dus van de luchthaven Orly naar het vliegveld Charles de Gaulle reizen voor je aansluitende overstap. De afstand tussen deze twee luchthavens is maar liefst 46 kilometer! Er gaat een shuttle bus die (prijscheck 2016) 16 euro enkele reis kost. Ook de metro kost 19,- euro voor dit traject en beiden hebben een reistijd van minimaal 1 uur / 1 uur 15 minuten. Een taxi kan buiten de spits aanzienlijk vlotter zijn, maar doet er nog steeds ruim een half uur over en reken op tenminste 70,- voor de rit. Ben je met 3 of meer personen dan is dit natuurlijk de gunstiger optie.

Goedkoop naar Lourdes vliegen
Tip: begin minstens zes weken voor vertrek met zoeken. Last vliegtickets Lourdes zijn vaak eerder duurder dan voordeliger! Daarnaast adviseren we je om te kiezen voor een vertrek op maandag, dinsdag of woensdag dan zijn de vluchten meestal het voordeligste. Op vrijdag en zaterdag liggen de vluchttarieven juist weer hoger.

Luchthaven Lourdes
De luchthaven van Lourdes heeft als airport code LDE. Dit regionale vliegveld met 1 landingsbaan is behalve bij bedevaartgangers ook erg in trek bij iedereen die de stad Tarbes wil bezoeken. De volledige naam is overigens Tarbes Lourdes Pyrenees airport.

Goedkoop naar Lourdes vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Lourdes Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lourdes vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Lourdes vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lourdes te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Lourdes kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Lourdes in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lourdes boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lourdes in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Vliegtijd Lourdes

Hoe lang is het vliegen naar Lourdes? De vluchtduur is Amsterdam Lourdes is inclusief een tussenstop minimaal 6 uur. Vanaf Brussel vlieg je naar Lourdes in 2 uur. Mits je een directe vlucht hebt geboekt.

Bijkomende kosten bij vluchten Lourdes

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
JetairFly
- *
VliegWinkel.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Lourdes o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lourdes met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Lourdes. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lourdes zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016