Vliegen naar La Romana

La Romana is de op twee na grootste stad van de Dominicaanse Republiek en tevens de hoofdstad van de gelijknamige zuid oostelijk provincie op het eiland. La Romana is een typische...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets La Romana voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over La Romana

... Caribische havenstad met een inwonertal met ongeveer 250.000 inwoners.  

La Romana begint één van de meer populaire toeristische bestemmingen in de Dominicaanse Republiek te worden vanwege de aanwezige infrastructuur, horeca en de adembenemend mooie stranden. La Romana heeft een bijzonder aangenaam klimaat, echter tijdens het orkaan seizoen (sept-okt) kan het wat onstuimiger zijn.

Een leuke en handige tip is dat u in La Romana en de Dominicaanse Republiek in het algemeen beter uit eten kan gaan dan zelf te koken, boodschappen doen is namelijk relatief veel duurder! 

In het jaar 2000 is er nabij La Romana het vliegveld van La Romana geopend. De luchthaven van La Romana heet La Romana International Airport en is niet direct bereikbaar vanuit Nederland. U kunt wel heel simpel direct vliegen vanaf Düsseldorf, vaak is dit ook nog goedkoper dan vliegen vanaf Schiphol Amsterdam. De luchthaven van La Romana ligt op een korte afstand rijden (ongeveer 10 kilometer) van de binnenstad van La Romana verwijderd. Het kan tevens veel goedkoper zijn om op Punta Cana of Santa Domingo te vliegen!

Goedkoop naar La Romana vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de La Romana Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe La Romana vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets La Romana vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets La Romana te vinden!
  • Lastminute vliegen naar La Romana kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar La Romana in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje La Romana boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht La Romana in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alert



beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten La Romana

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
KLM
- *
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Vliegtarieven
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket La Romana o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis La Romana met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar La Romana. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets La Romana zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016