Vliegen naar Kavala

De oude griekse stad Kavala ligt vlakbij diverse mooie stranden en is makkelijk bereikbaar vanaf het internationale vliegveld zoon 20 kilometer buiten de stad gelegen.Ook kan je...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kavala voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kavala vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kavala vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kavala te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kavala? Geef je op voor de Kavala Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kavala vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kavala kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kavala in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kavala boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kavala in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kavala als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kavala

Hoe lang is het vliegen naar Kavala? De vluchtduur is 6 uur incl. een tussenstop van rond de 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Kavala

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
Sunweb
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kavala o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kavala met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kavala. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kavala zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017