Zoek goedkope vliegtickets naar Kabul

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Kabul!

Vergelijk alle vliegtickets naar Kabul voor jouw vertrekdatum

Kabul of ook wel Kaboel is de hoofdstad en grootste stad van het Arabische land Afghanistan. De stad heeft een dikke twee en een half miljoen inwoners. Kabul ligt in het oosten...   Lees meer

Vliegen naar Kabul

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen Kabul op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Kabul vanaf € 597

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Kabul, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

6 aanbieders v.a. € 597,- tot € 940,- Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Kabul voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties : extra opties
zoek knop

Flexibel met je reisdata?

Tickets Kabul boeken als de prijs het laagst is?

in de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

Vliegtickets Dusseldorf - Kabul
Heen 12-09-2016 Retour 10-10-2016

Vliegtickets Dusseldorf - Kabul
Heen 18-08-2016 Retour 20-09-2016

Bekijk meer data waarop we in de afgelopen 24 uur uitzonderlijk voordelige vluchten vonden

Zoek en vergelijk nu

Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Lees meer over reizen naar Kabul

... van het land niet ver verwijderd van de Pakistaanse grens. Kabul is als hoofdstad van Afghanistan een erg strenge islamitische stad, dit valt in de samenleving op vele manieren terug te zien in bijvoorbeeld het zesmaal per dag te bidden.


Vliegveld Kabul
De luchthaven van Kabul genaamd Kabul International airport voor de westerse wereld maar de echte benaming van de luchthaven is Khwaja Rawash airport. Het vliegveld van Kabul ligt op een kleine afstand op ongeveer 16 kilometer van het centrum van de stad vandaan en is daardoor erg goed bereikbaar.


Goedkope vluchten Kabul, directe vlucht Kabul?
Aanbiedingen van goedkope vliegtickets naar Kabul? Hier op deze site kan je erg simpel, snel en gemakkelijk alle tickets naar Kabul van alle vliegtickets aanbieders die op Kabul vliegen vergelijken. Zo kan u de meest goedkope en beste tickets naar Kabul bemachtigen. Er zijn helaas geen directe vluchten Amsterdam Kabul beschikbaar, dit heeft een groot gevolg voor de vliegtijd Kabul. De vluchtduur Kabul bedraagt hierdoor tenminste 12 uur.


Reizen naar Kabul: beste reistijd en reisadvies
Kaboel kent een typisch landklimaat met hele hete zomers en koude winters waarvan je eigenlijk niet zou verwachten dat die in Afghanistan zouden voorkomen. Is het veilig om te reizen naar Afghanistan? Bekijk altijd het actuele reisadvies voor Afghanistan voor het boeken van tickets naar Kabul.

Goedkoop naar Kabul? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Kabul Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kabul vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Kabul te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Kabul kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Kabul in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Kabul boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  5. 5 Goedkope vlucht Amsterdam Kabul in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Bijkomende kosten bij vliegreizen Kabul

Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Tix € 25,00 - € 30,00
Vliegtarieven € 29,50 Vliegtarieven hanteert een eenmalige toeslag van €29,50 per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van €39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
Vliegtickets.nl € 29,50
Schipholtickets € 29,50 - € 35,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er €35,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. €29,50,-
TUIfly € 15,00 Hou tevens rekening met de verplichte toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
VliegWinkel.nl € 29,50 Voor een boeking wordt er €29,50 aan dossierkosten in rekening gebracht.
KLM € 10,00
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Kabul o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kabul met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Kabul. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kabul zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden Kaart Kabul
Vlakbij Kabul
Peshawar v.a. € 810
Islamabad v.a. € 642
Dushanbe v.a. € 749
Lahore v.a. € 636
Amritsar v.a. € 575

Afstanden vanaf Kabul

Vliegtijd Kabul

Hoe lang is het vliegen naar Kabul? De vluchtduur Kabul vanaf Amsterdam Schiphol is 12 uur.

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Noorwegen
2. Oujda
3. Dalaman
4. Isla Margarita
5. Mason City