Vliegen naar Kabul

Kabul ook wel Kaboel genoemd is de hoofdstad en grootste stad van het Arabische land Afghanistan. De stad heeft een dikke twee en een half miljoen inwoners. Kabul ligt in het...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kabul voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Kabul

... oosten van het land niet ver verwijderd van de Pakistaanse grens. Kabul is als hoofdstad van Afghanistan een erg strenge islamitische stad, dit valt in de samenleving op vele manieren terug te zien in bijvoorbeeld het zesmaal per dag te bidden.

Vliegveld Kabul
De luchthaven van Kabul genaamd Kabul International airport voor de westerse wereld maar de echte benaming van de luchthaven is Khwaja Rawash airport. Het vliegveld van Kabul ligt op een kleine afstand op ongeveer 16 kilometer van het centrum van de stad vandaan en is daardoor erg goed bereikbaar.

Goedkope vluchten Kabul
Vaak zijn de gunstige deals voor goedkope vliegtickets naar Kabul met de luchtvaartmaatschappijen Emirates of Turkish Airlines voor de route Dusseldorf Kabul. Van beiden kan je hier op deze site erg simpel, snel en gemakkelijk aanbiedingen volgen en vergelijken. Want acties van deze tickets naar Kabul zijn opgenomen bij de aanbiedingen van online reisbureaus als Tix, Cheaptickets of Schiphol Tickets.

Directe vluchten Kabul
Er zijn helaas geen directe vluchten Amsterdam Kabul beschikbaar, dit heeft een groot gevolg voor de vliegtijd. De vluchtduur bedraagt hierdoor tenminste 12 uur. KLM heeft actueel helemaal geen vluchtenaanbod naar deze bestemming.

Reizen naar Kabul: beste reistijd en reisadvies
Kaboel kent een typisch landklimaat met hele hete zomers en koude winters waarvan je eigenlijk niet zou verwachten dat die in Afghanistan zouden voorkomen. Is het veilig om te reizen naar Afghanistan? Bekijk altijd het actuele reisadvies voor Afghanistan voor het boeken van tickets naar Kabul.

Goedkoop naar Kabul vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Kabul Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kabul vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Kabul vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kabul te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Kabul kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Kabul in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kabul boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kabul in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Vliegtijd Kabul

Hoe lang is het vliegen naar Kabul? De vluchtduur Kabul vanaf Amsterdam Schiphol Airport of vanaf Dusseldorf International Airport is tenminste 12 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Kabul

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kabul o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kabul met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kabul. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kabul zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016