Vliegen naar Jordanie

Het Hasjemitisch Koninkrijk Jordanie, oftewel gewoon Jordanie is een land ten oosten van de westelijke Jordaanoever. De hoofdstad van Jordanië is Amman, die met 1.430.000 inwoners ook meteen de grootste stad van dit land is. Jordanie is een bijzonder magisch land, met bijzondere bezienswaardigheden als de Romeinse steden die je kunt bezoeken, waar je kunt drijven in de Dode Zee en wandelen door het wereldwonder van de rozerode stad Petra uit de Oudheid.

Meer over Jordanie en vliegtickets Jordanie
Minder over Jordanie en vliegtickets Jordanie

Het klimaat in Jordanie is er 1 van extreme met heel erg warme zomers tot behoorlijk koude winters. Maar dat is geen rede tot onrust, de hotels zijn berekend op dit weer en alle auto's beschikken ook over airco. Jordanie beschikt over een smalle kuststrook aan de Rode Zee. Het ligt op een korte afstand van de bekende Israëlische badplaats Eilat. Eilat, maar ook Aqaba, zijn bekende spots voor een duikvakantie.

Vliegtickets Jordanie

Er gaan regelmatig rechtstreekse vluchten naar verschillende luchthavens in Jordanie. Vanaf Amsterdam zijn er lijndiensten naar de hoofdstad Amman. De totale vluchtduur van Amsterdam naar Amman bedraagt een kleine 5 uur. Naar de badplaats Aqaba in het zuiden van Jordanie gaan regelmatig chartervluchten. Ook dan ben je zo'n 5 uur onderweg.

Vliegen naar Jordanie in de prijsklasse v.a. € 275,- tot € 299,-

Vliegen naar Aqaba

v.a € 275,-

Vliegen naar Amman

v.a € 299,-Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Hoe werkt Vliegennaar.nl?

Wij vergelijken vliegtickets aanbiedingen van zowel vliegticket vergelijkers als airlines. Tevens krijg je goedkope alternatieven voor vliegen naar je bestemming, zoals de trein.