Vliegen naar Jordanië

Goedkope vliegtickets Jordanië: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Aqaba
Vliegtickets Jordanië: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Amman

Last minute Jordanië aanbiedingen

logo tix.png

Amman

v.a. € 255,-

logo tix.png

Aqaba

v.a. € 592,-

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Jordanië

Er gaan regelmatig rechtstreekse vluchten naar verschillende luchthavens in Jordanië. Vanaf Amsterdam zijn er lijndiensten naar de hoofdstad Amman. De totale vluchtduur van Amsterdam naar Amman bedraagt een kleine 5 uur. Naar de badplaats Aqaba in het zuiden van Jordanië gaan regelmatig chartervluchten. Ook dan ben je zo'n 5 uur onderweg.

Tip voor je reis naar Jordanië: combineer je vakantie met een excursie naar de historische verborgen stad Petra! Deze stad is verklaard tot een van de zeven nieuwe wereldwonderen.

Het klimaat in Jordanië is er een van extremen met heel erg warme zomers tot behoorlijk koude winters. Maar dat is geen rede tot onrust, de hotels zijn berekend op dit weer en alle auto's beschikken ook over airco. Jordanië beschikt over een smalle kuststrook aan de Rode Zee. Het ligt op een korte afstand van de bekende Israëlische badplaats Eilat. Eilat, maar ook Aqaba, zijn bekende spots voor een duikvakantie.

Goedkoop naar Jordanië vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Jordanië vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Jordanië te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Jordanië? Geef je op voor de Jordanië Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Jordanië vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Jordanië kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Jordanië in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Jordanië boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Jordanië in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Jordanië als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Jordanië

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Jordanië o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Jordanië met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Jordanië. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Jordanië zijn het laatste gecheckt op 05-12-2016