Vliegen naar Jordanië

toelichting Jordanië

Het Hasjemitisch Koninkrijk Jordanië, oftewel gewoon Jordanië is een land ten oosten van de westelijke Jordaanoever. De hoofdstad van Jordanië is Amman, die met 1.430.000 inwoners ook meteen de grootste stad van dit land is. Jordanië is een bijzonder magisch land, met bijzondere bezienswaardigheden als de Romeinse steden die je kunt bezoeken, waar je kunt drijven in de Dode Zee en wandelen door het wereldwonder van de rozerode stad Petra uit de Oudheid. Een directe vlucht van Amsterdam naar Jordanië duurt slechts 5 uur.

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Jordanië

Er gaan regelmatig rechtstreekse vluchten naar verschillende luchthavens in Jordanië. Vanaf Amsterdam zijn er lijndiensten naar de hoofdstad Amman. De totale vluchtduur van Amsterdam naar Amman bedraagt een kleine 5 uur. Naar de badplaats Aqaba in het zuiden van Jordanië gaan regelmatig chartervluchten. Ook dan ben je zo'n 5 uur onderweg.

Tip voor je reis naar Jordanië: combineer je vakantie met een excursie naar de historische verborgen stad Petra! Deze stad is verklaard tot een van de zeven nieuwe wereldwonderen.

Het klimaat in Jordanië is er een van extremen met heel erg warme zomers tot behoorlijk koude winters. Maar dat is geen rede tot onrust, de hotels zijn berekend op dit weer en alle auto's beschikken ook over airco. Jordanië beschikt over een smalle kuststrook aan de Rode Zee. Het ligt op een korte afstand van de bekende Israëlische badplaats Eilat. Eilat, maar ook Aqaba, zijn bekende spots voor een duikvakantie.

Vliegen naar Jordanië in de prijsklasse v.a. € 230,- tot € 266,-

Goedkoop naar Jordanië? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Jordanië Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Jordanië vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Jordanië te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Jordanië kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Jordanië in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Jordanië boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  5. 5 Goedkope vlucht Amsterdam Jordanië in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!
Vluchten Aqaba
bestemmings afbeelding

Duikparadijs Aqaba ligt aan de Rode Zee. Er gaan diverse chartervluchten naar deze badplaats in het zuiden van Jordanie.


Vluchten Amman
bestemmings afbeelding

De hoofdstad van Jordanie is een prachtige stad. Er gaan lijndiensten vanaf Amsterdam in een kleine 5 uur naar Amman.


Deel dit met je vrienden :

Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Hoe werkt Vliegennaar.nl?

Wij vergelijken vliegtickets aanbiedingen van zowel vliegticket vergelijkers als airlines. Tevens krijg je goedkope alternatieven voor vliegen naar je bestemming, zoals de trein.