Vliegen naar Jordanie

Het Hasjemitisch Koninkrijk Jordanie, oftewel gewoon Jordanie is een land ten oosten van de westelijke Jordaanoever. De hoofdstad van Jordanië is Amman, die met 1.430.000 inwoners ook meteen de grootste stad van dit land is. Jordanie is een bijzonder magisch land, met bijzondere bezienswaardigheden als de Romeinse steden die je kunt bezoeken, waar je kunt drijven in de Dode Zee en wandelen door het wereldwonder van de rozerode stad Petra uit de Oudheid.Goedkoop naar Jordanie? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Jordanie flight alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Jordanie vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Jordanie te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Jordanie kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Jordanie in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Jordanie boek je zelden korter dan 21 dagen voor vertrek. Wacht dus niet te lang als je goedkoop naar Jordanie wilt vliegen!
  5. 5 Goedkoop vliegen naar Jordanie in 2015? Blijf een nachtje extra & bespaar : Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!


Vluchten Aqaba

Duikparadijs Aqaba ligt aan de Rode Zee. Er gaan diverse chartervluchten naar deze badplaats in het zuiden van Jordanie.


Vluchten Amman

De hoofdstad van Jordanie is een prachtige stad. Er gaan lijndiensten vanaf Amsterdam in een kleine 5 uur naar Amman.


Lees meer over reizen naar Jordanie

Het klimaat in Jordanie is er 1 van extreme met heel erg warme zomers tot behoorlijk koude winters. Maar dat is geen rede tot onrust, de hotels zijn berekend op dit weer en alle auto's beschikken ook over airco. Jordanie beschikt over een smalle kuststrook aan de Rode Zee. Het ligt op een korte afstand van de bekende Israëlische badplaats Eilat. Eilat, maar ook Aqaba, zijn bekende spots voor een duikvakantie.

Vliegtickets Jordanie

Er gaan regelmatig rechtstreekse vluchten naar verschillende luchthavens in Jordanie. Vanaf Amsterdam zijn er lijndiensten naar de hoofdstad Amman. De totale vluchtduur van Amsterdam naar Amman bedraagt een kleine 5 uur. Naar de badplaats Aqaba in het zuiden van Jordanie gaan regelmatig chartervluchten. Ook dan ben je zo'n 5 uur onderweg.

Vliegen naar Jordanie in de prijsklasse v.a. € 261,- tot € 261,-
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Hoe werkt Vliegennaar.nl?

Wij vergelijken vliegtickets aanbiedingen van zowel vliegticket vergelijkers als airlines. Tevens krijg je goedkope alternatieven voor vliegen naar je bestemming, zoals de trein.