Vliegen naar Jaipur

Jaipur is de hoofdstad van de Indiase deelstaat Rajasthan en ligt in het gelijknamige district Jaipur met een inwonertal van 2,3 miljoen inwoners. Jaipur heeft een leuke en...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Jaipur voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Jaipur

... opvallende bijnaam genaamd de Roze Stad. Jaipur wordt de Roze Stad genoemd door de grote hoeveelheid van roze gebouwen die in Jaipur te vinden zijn.

Jaipur is in 1727 door de Maharaja Jai Singh de 2e gesticht en heeft ook de naam aan hem te danken. Jaipur staat vol met bijzondere bezienswaardigheden die stuk voor stuk de moeite waard zijn om te bezoeken. In Jaipur bevindt zich het Hawa Mahal paleis een heel apart gebouw om te zien met aan de voorkant 953 ramen, balkons en nissen. 

De Jantar Mantar in Jaipur is het grootste gebouwde astronomische observatorium ter wereld, het is een bijzonder indrukwekkend gebouw om te zien. De Jantar Mantar staat sinds 2010 op de UNESCO werelderfgoedlijst. 

Het vliegveld van Jaipur heet Jaipur international airport en ligt in de satellietstad Sanganer op tien kilometer afstand van Jaipur. Om naar Jaipur te vliegen moet u tenminste één maal overstappen om er te komen. Doorgaans is deze overstap op de luchthaven van Delhi.

Goedkoop naar Jaipur vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Jaipur Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Jaipur vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Jaipur vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Jaipur te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Jaipur kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Jaipur in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Jaipur boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Jaipur in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Jaipur

Aanbieder
Reserveringskosten
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Jaipur o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Jaipur met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Jaipur. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Jaipur zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016