Zoek goedkope vliegtickets naar Inverness

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Inverness!

Vergelijk alle vliegtickets naar Inverness voor jouw vertrekdatum

Inverness is een stad gelegen in de Schotse Hooglanden. Het is een goed uitgangspunt om dit prachtige stuk natuur te leren kennen. Ook de cultuur in Inverness en omgeving is...   Lees meer

Vliegen naar Inverness

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen Inverness op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Inverness vanaf € 112

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Inverness, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

8 aanbieders v.a. € 112,- tot € 274,- Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Inverness voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties : extra opties
zoek knop

Flexibel met je reisdata?

Tickets Inverness boeken als de prijs het laagst is?

in de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

Vliegtickets Amsterdam - Inverness
Heen 04-10-2016 Retour 01-11-2016

Vliegtickets Amsterdam - Inverness
Heen 12-09-2016 Retour 24-10-2016

Bekijk meer data waarop we in de afgelopen 24 uur uitzonderlijk voordelige vluchten vonden

Zoek en vergelijk nu

Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Lees meer over reizen naar Inverness

... interessant, waarvan de Schotse rokken en de doedelzakken natuurlijk het bekendst zijn. Maar heb je ook wel eens van de Highland Games gehoord? Dit evenement stampt uit de middeleeuwen en de stoerste mannen van Schotland wagen zich aan deze spelen, waar onder andere boomstam werpen op het programma staat.


Wat is de beste tijd voor een vakantie Inverness?
Schotland staat natuurlijk niet bekend om haar heerlijke klimaat, maar in juni, juli en augustus is het toch gemiddeld een graad of 17 overdag. In Inverness is het zelfs het langs licht van het hele Verenigd Koninkrijk, en bij mooi weer kan de temperatuur zelfs oplopen tot meer dan 25 graden. Wel kan het af en toe regenen.


Directe vlucht Amsterdam Inverness?
Het vliegveld van Inverness ligt 15 kilometer ten oosten van de stad, er gaan helaas geen rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam. 

Goedkoop naar Inverness? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Inverness Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Inverness vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Inverness te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Inverness kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Inverness in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Inverness boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  5. 5 Goedkope vlucht Amsterdam Inverness in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Bijkomende kosten bij vliegreizen Inverness

Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Tix € 25,00 - € 30,00
KLM € 10,00
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van €39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
Schipholtickets € 29,50 - € 35,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er €35,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. €29,50,-
Vliegtickets.nl € 29,50
Vliegtarieven € 29,50 Vliegtarieven hanteert een eenmalige toeslag van €29,50 per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Inverness o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Inverness met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Inverness. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Inverness zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden Kaart Inverness
Vlakbij Inverness
Aberdeen v.a. € 85
Dundee v.a. € 64
Stornoway v.a. € 408
Edinburgh v.a. € 37
Glasgow v.a. € 40

Afstanden vanaf Inverness

Vliegtijd Inverness

Hoe lang is het vliegen naar Inverness? De vluchtduur Inverness vanaf Amsterdam is omstreeks 2 uur.

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Noorwegen
2. Dalaman
3. Mason City
4. Griekenland
5. Isla Margarita