Vliegen naar Honduras

Honduras is nog een vrij onbekend land in Centraal-Amerika gelegen tussen Nicaragua, El Salvador  en Guatemala. Honduras werd rond de 500 jaar geleden ontdekt door beroemde Christoffel Columbus en stond tot 1821 onder leiding van Spanje. De overblijfselen van de oorspronkelijke bewoners vind je terug in de grootse Maya tempels en ruines die op diverse plaatsen in het land te vinden zijn.
De hoofdstad van de Republiek Honduras is Tegucigalpa en heeft een aantal prachtige monumentale gebouwen uit de koloniale tijd.

Goedkope vliegtickets Honduras: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Tegucigalpa Honduras
Vliegtickets Honduras: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar San Pedro Sula

Last minute Honduras aanbiedingen

logo schipholtickets.png

San Pedro Sula

v.a. € 1,021,-

Goedkoop naar Honduras vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Honduras vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Honduras te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Honduras? Geef je op voor de Honduras Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Honduras vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Honduras kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Honduras in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Honduras boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Honduras in 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Honduras als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Honduras

Er zijn verschillende manieren om naar Honduras te reizen. De meeste bekende en grootste luchthaven van Honduras is Toncontin airport. Hoe lang is het vliegen naar Honduras? Afhankelijk van de overstap die je moet maken, bedraagt de reis ongeveer 12 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Honduras

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Honduras o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Honduras met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Honduras. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Honduras zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017