Vliegen naar Guadeloupe

Guadeloupe ligt in de Caribische zee, maar hoort bij de Europese Unie. Het is een departement van Frankrijk, waardoor er hier ook met de euro betaald wordt. Handig! Guadeloupe is een droombestemming. Het bestaat uit 5 eilandjes waar de stranden parelwit zijn, de zee azuurblauw is en het binnenland lieflijk en oogverblindend mooi. Guadeloupe is een van de meest ontwikkelende Caribische eilanden, waar bezoekers worden verwend in stijlvolle eco-resorts en ook het vliegveld is naar Europese maatstaven. 

Goedkope vliegtickets Guadeloupe: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Pointe-a-Pitre
Vliegtickets Guadeloupe: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar St Barthelemy

Last minute Guadeloupe aanbiedingen

logo vliegtickets.nl.png

St Barthelemy

v.a. € 2,803,-

Goedkoop naar Guadeloupe vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Guadeloupe vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Guadeloupe te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Guadeloupe? Geef je op voor de Guadeloupe Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Guadeloupe vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Guadeloupe kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Guadeloupe in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Guadeloupe boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Guadeloupe in 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Guadeloupe als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Guadeloupe

Hoe lang is het vliegen naar Guadeloupe? Vanuit Amsterdam zijn er geen directe vluchten beschikbaar naar Guadeloupe. De vluchtduur is dan ook afhankelijk van de tussenstop die je moet maken. Bij een relatief korte overstap kun je ervan uitgaan dat de reis zo’n 13 uur bedraagt.

Bijkomende kosten bij vluchten Guadeloupe

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Guadeloupe o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Guadeloupe met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Guadeloupe. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Guadeloupe zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017