Vliegen naar Geneve

Geneve is een Zwitserse stad die aan het westpunt ligt van het Meer van Genève. Door de stad loopt de rivier de Rhône die ook door Frankrijk loopt. Genève is...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Geneve voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Geneve vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Geneve vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Geneve te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Geneve? Geef je op voor de Geneve Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Geneve vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Geneve kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Geneve in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Geneve boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Geneve in 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Geneve als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Geneve

Hoe lang is het vliegen naar Genève? De vliegtijd naar Genève bedraagt 1 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Geneve

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
NS International
- *
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
Transavia
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Geneve o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Geneve met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Geneve. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Geneve zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017