Vliegen naar Dubai

Cheap tickets Dubai zoeken voor een vakantie in dit betoverende land? Zin in een heerlijke temperatuur, mooie stranden een heldere zee en indrukwekkende architectuur? Dan ben je...   

Vergelijk goedkope vliegtickets Dubai voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Dubai vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Dubai Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Dubai vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Dubai vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Dubai te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Dubai kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Dubai in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Dubai boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Dubai in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Vliegtijd Dubai

Hoe lang is het vliegen naar Dubai? De vluchtduur Schiphol - Dubai is 6 tot 7 uur mits je een ticket Dubai zonder stop hebt geboekt.

Bijkomende kosten bij vluchten Dubai

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
TUIfly
 € 15,-
Qatar Airways
- *
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Transavia
- *
Corendon.com
 € 28,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Dubai o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Dubai met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Dubai. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Dubai zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016