Vliegen naar Dominicaanse Republiek

toelichting Dominicaanse Republiek

Op zoek naar goedkope vliegtickets Dominicaanse Republiek? Wie vakantie op de Dominicaanse Republiek wil vieren heeft voor directe vluchten vanuit Nederland en België o.a. de keuze uit de luchthavens bij de hoofdstad van de Dominicaanse Republiek, Santo Domingo, het vliegveld Puerto Plata en de luchthaven van Punta Cana. Vergelijk ook zeker eens pakketreizen of vluchten vanuit Brussel, want dat wil nog weleens schelen!

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Dominicaanse Republiek

Is het duur om te vliegen naar de Dominicaanse Republiek?

Dat hoeft zeker niet! Er zijn vaak al hele scherpe aanbiedingen voor vluchten vanuit Brussel, maar regelmatig ook vanaf Amsterdam. Hier vergelijken we de Dominicaanse Republiek vluchten van lijndiensten en de actuele aanbiedingen van online reisbureaus voor seat only charter vluchten naar de Dominicaanse Republiek. Check ook altijd even de pagina's voor vliegtickets naar Punta Cana, Puerto Plata en vluchten naar Santo Domingo voor een breder overzicht van aanbiedingen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe aanbiedingen voor vliegen naar de Dominicaanse Republiek? Maak dan gebruik van onze gratis cheap flight alert service: vul in het blauwe blok hierboven je maximum budget. We sturen je bericht als er nieuwe vliegtickets aanbiedingen Dominicaanse Republiek binnen jouw budget beschikbaar komen!

Hoe lang is het vliegen naar de Dominicaanse Republiek? Directe vluchten naar de Dominicaanse republiek doen er in de regel 9 uur over.

Reizen naar de Dominicaanse Republiek? De mooiste zandstranden ontdekken en walvissen spotten! De Dominicaanse Republiek is één van de populairste vakantielanden in het Caribische gebied. Het is een van de goedkopere bestemmingen die vanuit Nederland direct te bereiken is. In het oosten van het eiland vind je hagelwitte zandstranden bij Punta Cana. Wist je dat er van januari - maart walvissen voorkomen bij het schiereiland Samana? Zeker een tip voor een excursie!

Vliegen naar Dominicaanse Republiek in de prijsklasse v.a. € 298,- tot € 706,-

Goedkoop naar Dominicaanse Republiek? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Dominicaanse Republiek Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Dominicaanse Republiek vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Dominicaanse Republiek te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Dominicaanse Republiek kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Dominicaanse Republiek in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Dominicaanse Republiek boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  5. 5 Goedkope vlucht Amsterdam Dominicaanse Republiek in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!
Vluchten Punta Cana
bestemmings afbeelding

Er gaan rechtstreekse vluchten naar de populaire badplaats Punta Cana. De totale reisduur bedraagt zo'n 10 uur. Bekijk voor de laagste prijzen voor vliegtickets naar Punta Cana vluchten vanaf Amsterdam, maar ook zeker vanaf Brussel. Vanaf beide luchthavens gaan lijndiensten en chartervluchten.


Vluchten Puerto Plata
bestemmings afbeelding

Meerdere keren per week gaan er rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Puerto Plata, één van de populairste badplaatsen van de Dominicaanse Republiek. Tip: kijk niet altijd naar losse vluchten, want het kan voorkomen dat een pakketreis (vlucht + hotel) bijna net zoveel kost of zelfs goedkoper is dan een los ticket.


Deel dit met je vrienden :

Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Hoe werkt Vliegennaar.nl?

Wij vergelijken vliegtickets aanbiedingen van zowel vliegticket vergelijkers als airlines. Tevens krijg je goedkope alternatieven voor vliegen naar je bestemming, zoals de trein.