Vliegen naar Dominicaanse Republiek

Goedkope vliegtickets Dominicaanse Republiek: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Punta Cana
Vliegtickets Dominicaanse Republiek: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Puerto Plata

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Dominicaanse Republiek

Dat hoeft zeker niet! Er zijn vaak al hele scherpe aanbiedingen voor vluchten vanuit Brussel, maar regelmatig ook vanaf Amsterdam. Hier vergelijken we de Dominicaanse Republiek vluchten van lijndiensten en de actuele aanbiedingen van online reisbureaus voor seat only charter vluchten naar de Dominicaanse Republiek. Check ook altijd even de pagina's voor vliegtickets naar Punta Cana, Puerto Plata en vluchten naar Santo Domingo voor een breder overzicht van aanbiedingen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe aanbiedingen voor vliegen naar de Dominicaanse Republiek? Maak dan gebruik van onze gratis cheap flight alert service: vul in het blauwe blok hierboven je maximum budget. We sturen je bericht als er nieuwe vliegtickets aanbiedingen Dominicaanse Republiek binnen jouw budget beschikbaar komen!

Hoe lang is het vliegen naar de Dominicaanse Republiek? Directe vluchten naar de Dominicaanse republiek doen er in de regel 9 uur over.

Reizen naar de Dominicaanse Republiek? De mooiste zandstranden ontdekken en walvissen spotten! De Dominicaanse Republiek is één van de populairste vakantielanden in het Caribische gebied. Het is een van de goedkopere bestemmingen die vanuit Nederland direct te bereiken is. In het oosten van het eiland vind je hagelwitte zandstranden bij Punta Cana. Wist je dat er van januari - maart walvissen voorkomen bij het schiereiland Samana? Zeker een tip voor een excursie!

Goedkoop naar Dominicaanse Republiek vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Dominicaanse Republiek vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Dominicaanse Republiek te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Dominicaanse Republiek? Geef je op voor de Dominicaanse Republiek Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Dominicaanse Republiek vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Dominicaanse Republiek kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Dominicaanse Republiek in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Dominicaanse Republiek boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Dominicaanse Republiek in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Dominicaanse Republiek als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek beschikt over meerdere airports met vluchten van en naar Nederland. Hoe lang is het vliegen naar de Dominicaanse Republiek? Doorgaans duurt een directe vlucht Amsterdam – Dominicaanse Republiek circa 9 uur. Heb je een vlucht met tussenstop? Reken er dan een aantal uurtjes bij.

Bijkomende kosten bij vluchten Dominicaanse Republiek

Aanbieder
Reserveringskosten
TUIfly
 € 15,-
JetairFly
- *
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Tix
 € 25,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Dominicaanse Republiek o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Dominicaanse Republiek met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Dominicaanse Republiek. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Dominicaanse Republiek zijn het laatste gecheckt op 05-12-2016