Vliegen naar Dominicaanse Republiek

Op zoek naar goedkope vliegtickets Dominicaanse Republiek? Wie vakantie op de Dominicaanse Republiek wil vieren heeft voor directe vluchten vanuit Nederland o.a. de keuze uit de luchthavens bij de hoofdstad van de Dominicaanse republiek, Santo Domingo, het vliegveld Puerto Plata en de luchthaven van Punta Cana. Vergelijk ook zeker eens pakketreizen of vluchten vanuit Brussel.

Meer over Dominicaanse Republiek en vliegtickets Dominicaanse Republiek
Minder over Dominicaanse Republiek en vliegtickets Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek is een van de populairste vakantielanden in het Caribische gebied. Het is een van de goedkopere bestemmingen die vanuit Nederland direct te bereiken is. In het oosten van het eiland vind je hagelwitte zandstranden bij Punta Cana. Wist je dat er van januari - maart walvissen voorkomen bij het schiereiland Samana? Zeker een tip voor een excursie!

Vliegtickets Dominicaanse Republiek

Hier vergelijken we de Dominicaanse Republiek vluchten van lijndiensten en de actuele aanbiedingen van online reisbureaus voor seat only charter vluchten naar de Dominicaanse Republiek. Check ook altijd even de pagina's voor vliegtickets naar Punta Cana, Puerto Plata en vluchten naar Santo Domingo voor een breder overzicht van aanbiedingen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe aanbiedingen voor vliegen naar de Dominicaanse Republiek? Maak dan gebruik van onze gratis cheap flight alert service: vul in het blauwe blok hierboven je maximum budget. We sturen je bericht als er nieuwe vliegtickets aanbiedingen Dominicaanse Republiek binnen jouw budget beschikbaar komen!

Hoe lang is het vliegen naar de Dominicaanse republiek? Directe vluchten naar de Dominicaanse republiek doen er in de regel 9 uur over.

Vliegen naar Dominicaanse Republiek in de prijsklasse v.a. € 302,- tot € 847,-

Vliegen naar Punta Cana

v.a € 424,-

Vliegen naar Santo Domingo

v.a € 302,-

Vliegen naar Puerto Plata

v.a € 549,-

Vliegen naar La Romana

v.a € 847,-Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Hoe werkt Vliegennaar.nl?

Wij vergelijken vliegtickets aanbiedingen van zowel vliegticket vergelijkers als airlines. Tevens krijg je goedkope alternatieven voor vliegen naar je bestemming, zoals de trein.