Vliegen naar Dakar

Op zoek naar goedkope vliegtickets Dakar? Deze stad is voor de meeste mensen voornamelijk bekend van de welbekende Parijs - Dakar rally. Maar bijna niemand weet is dat Dakar...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Dakar voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Dakar

... behalve de rally door de woestijn nog veel meer te bieden heeft voor toeristen.

Rechtstreekse vlucht Dakar
Sinds kort is er eindelijk een directe vlucht Dakar beschikbaar vanaf Amsterdam Schiphol Airport. Want gedurende het winter seizoen, vanaf oktober t/m maart, vliegt TUIfly namelijk tenminste eens per week rechtstreeks vanaf Amsterdam naar Dakar. Hierdoor ben je veel sneller op bestemming in maar 5,5 uur vliegen. Dat is met tussenstop, in het meest gunstige geval, minimaal rond de 8 uur.

Over Dakar, Senegal
Dakar is de hoofdstad van Senegal en ligt op het schiereiland Kaap Verde. Het is een imposante grote stad met ruim 2 miljoen inwoners. Je vindt in deze stad gebouwen uit de Franse koloniale periode, maar ook moderne gebouwen die zijn gebouwd door Afrikaanse architecten. Ook zijn er veel markten en winkels te vinden.

Onverwacht een prima badplaats
Wat de meeste mensen niet weten en verwachten van zo´n immens grote Afrikaanse stad is dat Dakar een prachtig strand heeft. Dit stelt zeker niet teleur, het doet zeker niet onder voor de Spaanse Costa´s! Maar meestal is Dakar niet meer dan de naam van een vliegveld voor de toerist. Deze reist na aankomst direct door naar de badplaatsen zuidelijker aan de kust. Jammer! 

Vakantie Dakar
Een bezoekje aan Dakar betekent een bezoekje aan het Fort Destrees op het eilandje Goree. Dit oude fort was vroeger de grootste handelsplek voor de slavenhandel vanuit Afrika. Tegenwoordig is het fort nabij Dakar helemaal gerestaureerd en dient het als museum voor de slavenhandel in Dakar.

Luchthaven Dakar
Het vliegveld van Dakar genaamd Leopold Sedar Senghor International Airport ligt in de agglomeratie van Dakar en is daardoor goed en gemakkelijk bereikbaar voor verder vervoer naar Dakar.

Luchtvaartmaatschappijen die naar Dakar vliegen
Naast Tuifly vliegen ook KLM, Air France, Tap, Iberia en Royal Air Maroc naar Dakar maar dan wel met een tussenstop. De buitenlandse airlines boek je vertrouwd via bovenstaande online reisbureaus. Dan weet je tenminste ook zeker dat bij klachten in je eigen taal alles af kunt handelen.

Goedkoop naar Dakar vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Dakar Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Dakar vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Dakar vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Dakar te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Dakar kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Dakar in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Dakar boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Dakar in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Vliegtijd Dakar

Hoe lang is het vliegen naar Dakar? De vluchtduur Amsterdam - Dakar of Brussel - Dakar bedraagt ongeveer 8 uur. Dit is inclusief tussenstop. Vanaf oktober 2016 vliegt TUIfly ook eens per week non stop naar Dakar. Dan is de vluchtduur meteen aanzienlijk korter en slechts 5,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Dakar

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
TUIfly
 € 15,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Dakar o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Dakar met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Dakar. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Dakar zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016